El Barça opta als Premis Laureus

El Barça opta als Premis Laureus

En el vintè aniversari d’aquests premis, l’Infantil B està nominat al ‘Millor Moment Esportiu de l’Any’ dels darrers 20 anys

Valors. L’any 2016, l’Infantil B de Sergi Milà va donar una lliçó de saber guanyar. Després de vèncer a la final de la World Challenge Cup per 1-0 contra l’Omiya Ardija Junior japonès, els blaugranes van consolar un per un els jugadors locals en un gest d’esportivitat. Aquest emotiu gest els va atorgar el Premi Laureus al ‘Millor Moment Esportiu de l’Any’.

Enguany se celebra el 20è aniversari dels Premis Laureus, en què es repassen els millors moments des del 2000 fins al 2020. Els valors de l’Infantil B mostrats en terres nipones després de proclamar-se campions del torneig han tornat a estar nominats al guardó 'Millor Moment Esportiu de l'Any'.

Els 20 moments nominats, aniran avançant en tres rondes eliminatòries fins a anunciar el guanyador a la Gala dels Premis Laureus de l’Esport Mundial, que tindrà lloc el dilluns 17 de febrer a Berlín. La primera ronda de votacions, en què es classificaran els deu més votats, estarà oberta fins al proper 22 de gener.

D’aquesta manera, el Barça pot rebre el seu quart Premi Laureus després dels aconseguits els anys 2007, 2012 i 2017.

- 2007    Premi Laureus a 'l’Esperit de l’Esport' per l’aliança amb UNICEF.
- 2012    Premi Laureus al 'Millor Equip del Món' de l’any 2011. 
- 2017    Premi Laureus al 'Millor Moment Esportiu de l’Any' a l’Infantil B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut