Bartomeu: “Calia donar un impuls de cara al final de temporada”

Bartomeu: “Calia donar un impuls de cara al final de temporada”

El president detalla les raons per les quals el FC Barcelona ha decidit fer un canvi a la banqueta a mitja temporada

El president Josep Maria Bartomeu i el secretari tècnic Éric Abidal han explicat les raons per les quals el FC Barcelona ha dut a terme el canvi d’entrenador a mitja temporada. En una roda de premsa en què tots dos han acompanyat Quique Setién en el dia de la seva presentació com a nou entrenador, han detallat que “calia donar un impuls de cara al final de temporada”.

En aquest sentit, Bartomeu ha estat clar: “Nosaltres fa temps que sabíem que la dinàmica de l’equip era millorable i ho havíem parlat amb Valverde. Hem tingut una relació estreta i de complicitat amb Valverde i des de l’estiu hem estat parlant d’això”.

Segons el president blaugrana, amb aquest “nou impuls i nova dinàmica” ara l’equip aspira a guanyar els tres títols que queden en joc: Lliga, Champions i Copa del Rei, que arrencarà la setmana vinent a Eivissa.

Sobre el contracte de Quique Setién, que ha signat fins al 30 de juny del 2022, Bartomeu ha aclarit que inclou una clàusula que contempla la possibilitat de rescindir-se l’estiu del 2021 –data en què hi ha previstes eleccions a la presidència- sempre que el nou president vulgui apostar per un entrenador diferent a Quique Setién en aquell moment.

Abidal: “Ens agrada la manera de treballar de Setién”

El president ha donat més detalls sobre com s’ha dut a terme la contractació de Quique Setién com a nou entrenador: “A mi m’hagués agradat que les formes fossin unes altres, és evident. El tarannà d’aquesta Junta no és aquest”.

I ha afegit: “Hem parlat amb altres entrenadors, és la nostra obligació. Volíem conèixer els plans de molts entrenadors i finalment ha sortit publicat algun nom, però durant molt temps hem treballat amb discreció i personalitat.

Sobre Quique Setién, el secretari tècnic Éric Abidal té clara que l’aposta per ell és la bona: “Està aquí perquè té un projecte i perquè la seva manera de treballar ens agrada”.

De fet, ja ha detectat bones sensacions durant el primer entrenament de Quique Setién com a tècnic blaugrana: “El que he vist avui a l’entrenament ja són molts canvis sense demanar res a l’entrenador”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut