El planter reprèn el ple rendiment

Els cinc equips femenins del futbol formatiu van tornar a competir, amb bones prestacions, després de l’aturada nadalenca

La majoria dels equips femenins de base van tenir un merescut descans durant el període nadalenc i aquest cap de setmana tots ells ja es van posar a ple rendiment, amb partits de Lliga. A continuació els repassem:

AEM Lleida – Barça B (0-3)
El filial va refermar el seu meritori lideratge de la Reto Iberdrola amb un triomf incontestable en un camp sempre complicat. De fet, les lleidatanes són el millor local de la categoria i es presentaven a la cita invictes a casa. Fidels a la seva filosofia, van ser les de Jordi Ventura les que van intentar proposar en tot moment, en terreny contrari, davant d’un rival més partidari que el joc tingués poca continuïtat i generar contraatacs. En un d’aquests, al primer temps, a l’AEM se li va anul·lar un gol per falta a la portera Gemma Font. Després d’uns 45 minuts inicials de domini però sense contundència, el Barça va sentenciar amb dos gols a la represa, obra de Claudia Pina i Bruna Vilamala, i un tercer d’Emma Ramírez al minut 60. Tot i l’expulsió de Berta Bou al tram final, el control i el triomf culer mai van perillar.

Girona – Juvenil-Cadet (1-3)
També tenia una prova exigent el conjunt dirigit per Òscar Belis al camp del Girona. Tot i un gol inicial d’Alicia Infante, les blanc-i-vermelles van empatar a l’equador de la primera meitat i el matx es decidiria amb els gols de Laura Mas Berenguer i Alba Caño a la segona. Així, l’equip es manté líder de la Preferent Juvenil amb ple de victòries en les dotze jornades disputades.

Sant Joan Despí – Infantil (0-5)
També segueix amb la seva línia triomfal el quadre entrenat per Jesús López. En aquesta ocasió van vèncer amb autoritat a domicili, gràcies als gols d’Andrea Cano (2), Emma Gálvez, Raquel Capdevila i Celia Segura. Són líders de la Segona Divisió Infantil masculina, empatades a punts amb l’Atlètic Sant Just.

Aleví E – Igualada (3-3)
Se li va escapar la victòria a la Ciutat Esportiva a les noies dirigides per Pablo Álvarez. Un hat-trick de Kautar Azraf va situar el 3-1 al marcador, però les visitants van aconseguir anivellar el resultat a l’últim quart.  Això sí, el Barça segueix encapçalant la Segona Divisió Aleví masculina (grup 4) amb la mateixa puntuació que l’Escola Futbol Gavà.

Sant Vicenç dels Horts – Aleví F (7-6)
Les més menudes van patir l’única derrota del planter femení en el cap de setmana i va ser en un duel trepidant amb un desenllaç cruel. Les culers van lluitar amb les seves armes davant d’un rival molt més físic. El matx de la Tercera Divisió Aleví masculina va tenir emoció i alternatives i, amb 6-6, es va decidir en l’últim moment gràcies a un tir des de més enllà del centre del camp. Júlia Pastor (2), Emma Pelegrini, Laia Cabetas i Elena Vizuete van ser les autores de les dianes barcelonistes.