El Barça, campió de la Copa Príncep

El Barça, campió de la Copa Príncep

Els culers s'han imposat per la via ràpida al Tarragona i es converteixen en els grans favorits a l'ascens; Sergi Arranz ha estat nomenat MVP de la competició

Intractables. És el resum ràpid de l'estat de forma del Barça Voleibol. El conjunt sota les ordres de Fredy Mosquera està un pas per davant de la resta de rivals de la Superlliga 2. Un fet que els blaugranes han demostrat al llarg d'aquest cap de setmana, en què s'han proclamat campions de la Copa Príncep després de superar el Boiro a la semifinal (1-3) i al Tarragona Sant Pere i Sant Pau a la final (3-0).

Arranz marca el ritme de la final

El conjunt barceloní ha jugat a ritme de Sergi Arranz. El col·locador blaugrana -MVP de la competició- ha repartit joc a tort i a dret perquè jugadors com Gustavo Larrahondo o Ángel Galindo brillessin en atac.

Combinant pilotes curtes i llargues, per zona dos i quatre, però també per tres amb les aparicions d'Iván Vlasev -clau en l'últim set quan el Barça s'ha encallat-, Arranz ha estat el metrònom a partir del qual l'orquestra culer ha pogut funcionar.

"En el primer set hem estat de luxe", afirmava Mosquera després del partit. I és que el Barça ha estat implacable en el primer, ha dominat en el segon i ha sabut patir al final del tercer per tancar la final per la via ràpida.

Els blaugranes han encarrilat el partit després de guanyar les dues primeres mànegues per 25-16 i 25-23. Ja en el tercer set, els homes de Mosquera han obert un avantatge de vuit punts que semblava ser decisiu (19-11). Tot i això, el Tarragona ha aconseguit reduir la distància respecte al Barça a només un punt i situar el 19-18, però, després d'uns moments complicats per al Barça, Vlasev ha desencallat la situació amb el 20è punt blaugrana per deixar a la lona el Sant Pere i Sant Pau, que ha acabat cedint el set i el partit per 25-18 i 3-0, respectivament.

La segona Copa per enviar un missatge

Amb aquesta, el Barça s'emporta la segona Copa Príncep de la seva història, després que dotze anys enrere també s'imposés.

A més de la victòria, el Barça es converteix en el gran favorit a l'ascens a la Superlliga -objectiu principal de l'equip-. Els de la capital catalana, invictes després de 12 partits de Lliga i dos de Copa, han demostrat prou solidesa per optar a una de les dues places d'ascens directe que es disputaran al play-off final.

Per a això, el Barça encara ha de assegurar-se una plaça per a aquesta fase final, el que podria aconseguir d'aquí a tres jornades, sempre que el Leganés -tercer classificat- perdi els seus pròxims tres compromisos i els blaugranes aconsegueixin sumar 9 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut