Jennifer Hermoso i Oshoala: una dupla sinònim de gol

Jennifer Hermoso i Oshoala: una dupla sinònim de gol

Les dues atacants blaugrana sumen 30 dianes aquesta temporada, les mateixes que tot l’Atlètic de Madrid i més que la resta d’equips de la Lliga Iberdrola

El Barça està imparable aquesta temporada. L’equip de Lluís Cortés no coneix la derrota en les quinze jornades que es porten de Lliga: catorze victòries i un empat. Lidera la competició amb set punts d’avantatge respecte a l’Atlètic de Madrid, campió de les tres últimes edicions, i està oferint un gran joc, també a la Champions. Part de l’èxit està en el gran potencial ofensiu blaugrana i la solidesa defensiva que està mostrant l’equip. Si ens centrem en l’atac, estan destacant dos noms propis per damunt la resta: Jennifer Hermoso i Asisat Oshoala.

Màximes golejadores

Les davanteres del Barça s’estan inflant a fer gols aquest curs. Jennifer Hermoso, Pitxitxi de la Lliga passada amb 24 gols, està brillant en el seu retorn al Club. La madrilenya porta 16 dianes en 14 partits jugats i ja en el primer duel de la Lliga Iberdrola contra el CD Tacón va firmar un hat-trick. Hermoso només s’ha quedat sense marcar en tres jornades: contra l’Sporting de Huelva, contra la UD Granadilla Tenerife i contra l’Athletic Club. Però si Hermoso no marca ja ho fa Oshoala, que sí que ha vist porteria en aquests tres enfrontaments. La nigeriana, després del pòquer contra el Tacón, suma 14 gols en el mateix nombre de partits. La millor jugadora africana de l’any ja va destacar el curs passat, en què en només set duels de Lliga disputats va anotar set cops.

En total, entre les dues atacants sumen 30 gols aquesta temporada a la competició domèstica. Són els mateixos que tot l’Atlètic de Madrid, màxim rival blaugrana, i més que la resta dels equips de la Lliga Iberdrola. El Barça n’ha fet un total de 62 –tres en pròpia porteria–, el que significa que pràcticament la meitat han estat obra de la dupla atacant culer.

Sense cap mena de dubte Lluís Cortés compta amb una gran arma per poder optar a totes les competicions aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut