Barça B – Real Murcia Baloncesto (61-63): Esforç sense recompensa

Tot i anar perdent per 17 punts, els joves blaugrana han estat a punt de doblegar un dels equips més sòlids de la categoria

El tercer classificat del grup Est de la LEB Plata, el Real Murcia Baloncesto, visitava la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb tres triomfs en els tres darrers partits. Els blaugranes volien consolidar la bona imatge que havien mostrat a Villarobledo, la setmana passada. En els primers vint minuts de joc, l’encert visitant els va permetre gaudir d’un còmode avantatge. Els blaugranes s’havien vist 17 punts per sota, però es van situar a un punt en els darrers dos minuts i van tenir el darrer llançament per guanyar.

Joc intens

En els primers minuts del partit la igualtat era la tònica. Els blaugranes anaven al rebot ofensiu i feia que tinguessin segones opcions per mantenir-se empatats amb els murcians. Però a la part final del quart, l’encert ofensiu visitant els ha permès marxar amb un 10 a 18, a la fi del primer quart.

En el segon quart el ritme del partit continuava sent molt viu. El Barça B mirava de retallar diferències davant un Múrcia que jugava cercant una passada extra en el seu joc. Les coses es mantenien a favor dels visitants. Amb 17 a 27 en el minut 16 i amb el resultat de 26 a 39, encara a favor dels murcians, es va arribar al descans.

Un gran darrer quart

El tercer quart s’iniciava amb el mateix ritme de joc amb què s’havien desenvolupat els dos anteriors. Els joves d’Ocampo sortien endollats amb un parcial de 5 a 0, però els murcians responien i es tornaven a distanciar, 31 a 46, en el minut 24. L’augment d’intensitat defensiva blaugrana els tornava a fer baixar de la barrera dels 10 punts (39-48) en el minut 28. El quart es tancava amb un 43 a 54.

En el darrer quart, el Barça B feia bons llançaments, després de treballar les seves opcions d’atac, i reduïa les diferències, amb dos triples consecutius de Brancou (57-58) en el minut 37. El partit estava obert, i a vint segons del final Bolmaro feia el 61 a 62. El Múrcia anotava un tir lliure a 17 segons del final i el rebot era seu.

A vuit segons, Norris Jr. disposava de dos tirs lliures que no anotava, Bolmaro rebia falta a manca de 4 segons. Els murcians no tenien tir lliure addicional i el Barça B va tenir la darrera possessió, però el tir i els dos posteriors cops de dits no van entrar.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – Real Murcia Baloncesto (61-63)