CD Tacón – FC Barcelona (prèvia): Una altra història

CD Tacón – FC Barcelona (prèvia): Una altra història

16.30 h, Barça TV i Real Madrid TV: El líder comença la segona volta al camp d’un rival que poc té a veure amb el que va debutar a l’Estadi Johan Cruyff

La segona volta de la Primera Iberdrola comença aquest dissabte i ho fa amb un interessant Tacón-Barça, a la Ciudad Deportiva Real Madrid. El líder, que després del gran triomf a San Mamés (0-3) va ampliar l’avantatge a 7 punts al capdavant de la classificació, visita un rival a l’alça. Poc té a veure amb el que va sortir golejat per 9-1 en la memorable estrena de l’Estadi Johan Cruyff. Les de David Aznar sumen una bona ratxa de resultats i van vèncer per 5-1 en la jornada passada davant del Sevilla.

El conjunt que dirigeix Lluís Cortés viatjava a Madrid aquest divendres amb 19 futbolistes: Paños, Van der Gragt, María León, Melanie, J. Hermoso, Marta, Mariona, Hamraoui, Alexia, Patri, P. Tajonar, Aitana, Leila, A. Pereira, Crnogorčević, Candela, Oshoala, Martens i Codina. Les absències han estat les lesionades Losada, Graham i Falcón, així com Carla, Pina i Gemma Font, per decisió tècnica.

La frase de Lluís Cortés

“El CD Tacón és molt diferent del que vam jugar aquí a la primera volta”.

La frase d’Asisat Oshoala

“No podem dir que estem en el millor moment, sempre hi ha marge de millora”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut