Barça B – El Pozo Ciudad de Múrcia (2-3): Derrota injusta, en el duel de filials

Els blaugranes dominen i els murcians són efectius de cara a porta

El duel de filials de la Segona Divisió de l'LNFS es vivia, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb tot els ingredients del talent jove: qualitat, intensitat i emoció. En el primer temps la igualtat a la pista va ser la tònica predominant i, a la segona part, la sortida blaugrana els va donar avantatge però El Pozo va aconseguir empatar i, a manca de 18 segons per al final, els murcians van establir el tercer i definitiu gol.

Igualtat a Sant Joan Despí

La intensitat i la igualtat eren les claus per entendre els primers minuts de joc del partit. Dos equips joves i amb talent demostraven les seves habilitats. El primer a obrir el marcador va ser El Pozo Ciudad de Múrcia amb un gol obra d’Altamirano, però l’equilibri que es veia a la pista l’establia, en forma d’empat, el blaugrana Jesús Sancho en el minut 14.

Amb aquest equilibri va seguir la resta dels primers 20 minuts de joc, sense que cap dels dos equips encertés a foradar la porteria rival.

Domini blaugrana sense sort

La segona part començava encara més intensa. Els blaugranes cercaven els murcians darrere i buscaven el segon gol. A més a més, quan els visitants aconseguien sortir del seu camp, la defensa blaugrana estava ben situada. Finalment, la recompensa a l’activitat blaugrana va tenir fruit.

Rufino, en el minut 26, definia davant la porteria murciana i marcava el 2 a 1. El partit era d’alt nivell de revolucions. El blaugrana Sancho xutava al pal en el minut 31. El ritme era blaugrana, però El Pozo Ciudad de Múrcia podia empatar en qualsevol moment i l’empat va arribar, en el minut 33, amb un gol d’Ismael.

L’atac blaugrana aconseguia que els visitants se situessin en 5 faltes a 5 minuts de la fi del partit, però la sisena falta no va arribar i el resultat semblava que seria un empat, fins que el visitant Cámara, a 18 segons per a la fi, establia el definitiu 2 a 3.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – El Pozo Ciudad de Múrcia (2-3)