Xerrada de Jorge d’Alessandro als tècnics de la Masia

Xerrada de Jorge d’Alessandro als tècnics de la Masia

L’exentrenador i exporter argentí ha donat consells als entrenadors del Futbol Formatiu explicant el seu mètode d’estil de joc basat en la seva experiència

Jorge d’Alessandro, exentrenador i exporter argentí, ha ofert aquest dijous una xerrada, titulada Una filosofia per a un estil de joc, a l’auditori de la Residència Masia - Centre de Formació Oriol Tort als tècnics del Futbol Formatiu, sobre el seu mètode d’estil de joc basat en la seva llarga experiència al món del futbol.

Una xerrada que ha comptat amb la presència del director de l’Àrea de Metodologia, Paco Seirul·lo; el secretari adjunt del Futbol Professional, Ramon Planes; el secretari tècnic del Barça B, José Mari Bakero; el secretari tècnic del Futbol Formatiu, Jordi Roura i el responsable del Futbol 11, Aureli Altimira, entre d’altres.

D’Alessandro ha atès també els micròfons de Barça TV i ha explicat: “El futbol és una esport que està permanentment en moviment, però l’ADN del FC Barcelona és inqüestionable. El porta al seu segell d’identitat, tot i que això no l'eximeix d’anar incorporant nous conceptes”. “Perquè el futbol va canviant, van apareixent noves reglamentacions i això crea evolucions i, per tant, el Barça ha d’estar atent a qualsevol evolució”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut