Primer títol de l’any per al Barça Atletisme

Primer títol de l’any per al Barça Atletisme

El conjunt blaugrana masculí és va imposar en el campionat de Catalunya absolut, mentre que el femení es va quedar a només tres punts de l’or

El 2020 ha arribat amb un títol sota el braç per al Barça Atletisme. En el campionat de Catalunya en pista coberta disputat aquest passat cap de setmana, el Barça es va imposar en categoria masculina gràcies als 87 punts aconseguits -sis més que l’AA Catalunya, segon classificat- a Sabadell.

Aquesta victòria permet al Barça revalidar un any més el títol i aconseguir el dinovè trofeu, en una competició que enguany ha arribat a la seva vint-i-unena edició.

El doblet s’escapa en el relleu

Per contra, l’equip femení no va poder aconseguir pujar al graó més alt del podi per només tres punts. Amb 79 punts, l’AA Catalunya es va imposar davant els 76 punts de les culers, en una jornada negre per a l'equip blaugrana, després d’una lesió en la prova dels 60 metres i una desqualificació en el relleu decisiu.

Domini en categories inferiors

D’altra banda, cal destacar el domini absolut del Barça en les categories de formació. En categoria sost18, el Barça es va imposar tant en categoria masculina com en femenina amb molt de marge respecte els segons classificats (+33 punts en categoria masculina i +69 en femenina).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut