El Barça Femení reparteix il·lusió i somriures als hospitals de Barcelona

El Barça Femení reparteix il·lusió i somriures als hospitals de Barcelona

La plantilla blaugrana, encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, ha viscut una experiència gratificant al costat dels més menuts

El Barça Femení ha portat a terme aquest divendres la seva primera visita en solitari als hospitals coincidint amb les festes nadalenques. Totes les jugadores blaugrana, amb l’excepció de la lesionada Andrea Falcón, i l’entrenador Lluís Cortés s’han dividit en tres grups per visitar l’Hospital de la Vall d’Hebron, l’Hospital Sant Joan de Déu i l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, de Barcelona.

L’expedició culer ha sortit de l’esplanada de l’Estadi Johan Cruyff, encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu i per la directiva responsable de la secció, Maria Teixidor. Els altres directius que han format part de la comitiva han estat Dídac Lee i Jordi Argemí, així com Teresa Basilio, consellera delegada de Cultura del Club, la directora general de la Fundació, Maria Vallès, patrons de la Fundació i membres de la Comissió Esportiva del Femení.

Els tres grups han estat rebuts pels responsables de cada hospital i a continuació han visitat els infants hospitalitzats, que han estat obsequiats amb tota mena de regals vinculats amb el FC Barcelona i personalitzats de l’equip femení.

La visita, emmarcada dins del programa Benestar Pediàtric de la Fundació Barça, tenia com a objectiu fomentar el benestar emocional dels nens i nenes hospitalitzats mitjançant el reforç d'emocions positives. Amb aquestes accions es busca desenvolupar la capacitat d'adaptació dels nens i la seva imaginació i il·lusió. Perquè l'estat emocional i un entorn favorable tenen un paper clau en l'eficàcia del tractament i en la millora dels processos de recuperació dels infants.

Les valoracions

Maria Teixidor

“És una visita que vam fer l’any passat conjuntament l’equip masculí i femení i ens agrada moltíssim venir a veure els més petits, que en aquests dies d’il·lusió i de festa no ho poden gaudir com els altres. Que s’apropin a les seves ídols és un punt de trobada molt important”.

Lluís Cortés

“És una experiència molt gratificant perquè la visita de les jugadores del Barça fa estar els nens molt contents durant una estona i oblidar-se dels problemes que estan passant. Hem compartit experiències i ens quedem amb les seves cares de felicitat”.

Vicky Losada

“És molt fàcil i un plaer venir a fer somriure els nens i nenes que estan passant una situació difícil. Molts ens coneixien i m’han estat preguntant per les altres jugadores, això t’enorgulleix. Jo avui marxo d’aquí sent una mica millor persona”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut