L’actriu Blanca Portillo visita l'Estadi i el Museu del Barça

L’actriu Blanca Portillo visita l'Estadi i el Museu del Barça

Aficionada de l’Atlètic, 'Rojiblanca Portillo' veu el futbol com un fet cultural i es declara admiradora de Guardiola

L’actriu de teatre, cinema i televisió Blanca Portillo ha visitat aquest matí el Museu i les instal·lacions del Camp Nou, acompanyada d’altres actors que intervenen a l’obra Mrs. Dalloway, de Virginia Woolf, que des del 12 de desembre i fins aquest dissabte 4 de gener es representa al Teatre Nacional de Catalunya (TNC).

Tant l’actriu madrilenya com la resta de membres de la companyia que representa l’obra de Virginia Woolf a la sala gran del TNC han estat rebuts per Teresa Basilio, delegada de cultura de la Junta Directiva del FC Barcelona.

Tot i declarar-se seguidora de l’Atlètic de Madrid, Blanca Portillo ha volgut aprofitar la seva estada a Barcelona per visitar l’Estadi i el Museu del Barça, sol·licitud que va arribar al Club a través del TNC i que aquest divendres s’ha fet realitat, un dia abans d’acabar les representacions de Mrs. Dalloway a Barcelona.

“Estic molt emocionada, perquè sempre m’han agradat els estadis de futbol i aquest el tenia a la meva llista per visitar-lo -ha declarat l'actriu durant la seva visita-. És un camp fonamental dins la història del futbol i avui estic vivint unes sensacions molt emotives”.

“Soc 'Rojiblanca Portillo' perquè soc seguidora de l’Atlético. A la meva família som vuit germans i n’hi ha de tots els equips. El meu germà petit és del Barça, igual que el meu nebot que avui m’acompanya i està vivint una jornada molt especial”, assenyala ella mateixa.

Una de les característiques que més ha destacat l’actriu en la seva visita és que "es pot comprovar que és un club que en molts aspectes sap unir l’esport i la cultura, perquè cal veure l’esport com un fet cultural”. 

Seguidora del món futbolístic, reconeix que té gran admiració per Guardiola, “tant el jugador com l’entrenador, perquè és un exemple perfecte d’aquesta relació entre l'esport i la cultura i una clara mostra de l’estratègia, que és un dels aspectes del futbol que més m’agraden”.

Blanca Portillo és una de les actrius espanyoles més reconegudes i polivalents, amb un llarg historial de treballs tant al teatre, on també ha fet de directora, com al cinema i a la televisió.  

Acord de col·laboració amb el TNC

Des del seu vessant de suport i col·laboració amb el món de la cultura, el FC Barcelona i el Teatre Nacional de Catalunya van donar a conèixer al mes de novembre passat un acord de col·laboració amb l’objectiu de fomentar la cultura teatral entre els joves residents de la Masia.

Gràcies a aquesta entesa els joves esportistes podran veure dues de les obres que aquest teatre públic té programades per a la temporada 2019/20. Amb aquesta iniciativa es completa el ventall d’activitats que la Masia ofereix al seus residents amb l’objectiu d’abraçar també l’àmbit cultural i artístic de casa nostra.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut