Osasuna Magna, el rival als quarts de la Copa d’Espanya

Osasuna Magna, el rival als quarts de la Copa d’Espanya

En unes hipotètiques semifinals el Barça s’enfrontaria al vencedor de l’eliminatòria Levante-ElPozo

La Copa d’Espanya 2020, que es disputarà a Màlaga entre el 5 i el 8 de març, ja té quadre definit després del sorteig que s’ha celebrat aquest dilluns a Las Rozas i que ha tingut com a representant blaugrana a l’exjugador Fernandao.

El Barça tindrà com a rival als quarts de final el CA Osasuna Magna, i en unes hipotètiques semifinals el Barça s’enfrontaria al vencedor de l’eliminatòria Levante-ElPozo.

Precedents

Sota la direcció d’Andreu Plaza, el Barça i el CA Osasuna Magna ja s’han enfrontat dues vegades a la Copa d’Espanya. El 2017, a Ciudad Real, Osasuna va eliminar el Barça a la tanda de penals als quarts de final; mentre que el 2019, a València, el Barça va guanyar per 1-3 la semifinal contra Xota. En l’únic precedent oficial d’aquesta temporada, el Barça va superar per 6-3 a Osasuna Magna al Palau.

El quadre de quarts de final

El calendari de la Copa d’Espanya Màlaga 2020 queda així:

Dijous 5 de març

Movistar Inter-ElPozo

Jaén Paraíso Interior-Viña Albali Valdepeñas

Divendres 6 de març

Barça-CA Osasuna Magna

Levante UD FS-ElPozo

Valoracions

El tècnic Andreu Plaza explica que “era indiferent el rival i no teníem preferències” i ho argumenta dient que “en una competició curta com aquesta qualsevol equip et pot guanyar a un partit i qualsevol equip pot aspirar a guanyar el títol”.

Per la seva banda, Fernando considera que “serà un partit entretingut i especial”. “La Copa és una competició molt bonica i els dos equips es coneixen molt bé”, diu l’exjugador blaugrana.

quadre
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut