Mirotic, MVP del mes de desembre a l’Eurolliga

Mirotic, MVP del mes de desembre a l’Eurolliga

L’aler pivot blaugrana ha tingut una mitjana de 19,6 punts, 8,6 rebots i 25,4 de valoració en les cinc victòries del desembre

Nikola Mirotic ha estat designat l’MVP del mes de desembre a l’Eurolliga. Les cinc victòries del Barça contra el Khimki, el Panathinaikos, l’Asvel, el Bayern i l’Olympiacos, juntament amb els grans partits realitzats pel ‘33’ blaugrana amb unes mitjanes de 19,6 punts, 8,6 rebots i 25,4 de valoració li han servit per endur-se aquest guardó per tercera vegada a la seva carrera a la màxima competició continental.

Màxima fiabilitat

En els cinc partits del mes de desembre, Mirotic, ha establert el seu rècord de punts durant la temporada (28 a la pista del Khimki), de rebots capturats (15 vs Olympiacos) i de faltes rebudes (8 vs Panathinaikos).

La seva temporada a l’Eurolliga està sent espectacular amb 18,9 punts i 7,2 rebots de mitjana en els 16 partits disputats fins ara. En 15 dels 16 partits l’hispano-montenegrí ha anotat 10 o més punts i en els 16 ha superat els dobles dígits en valoració.

El Barça, que ocupa la primera posició de la Lliga Regular juntament amb el Reial Madrid i l’Anadolu Efes, té un balanç de 13-3, el millor de l’equip blaugrana des que es disputa el nou format de l’Eurolliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut