Dilluns de visites per a Claver i Heurtel

Dilluns de visites per a Claver i Heurtel

Tots dos jugadors han visitat l'espai 'BarçaLand' i també el torneig 3x3 del Palau

Víctor Claver i Thomas Heurtel han tingut un dilluns diferent de l’habitual. Tots dos jugadors han visitat l’espai BarçaLand del Camp Nou i han participat de les activitats de bàsquet que es duen a terme en aquest espai que es troba a l’esplanada del Camp Nou i que romandrà obert fins al 5 de gener. Tots els nens i nenes que participaven en l’activitat han tingut l’agradable sorpresa de trobar-se els seus ídols practicant el seu esport preferit.

També al Torneig 3x3

I és que Claver i Heurtel han visitat també el torneig 3x3 que se celebra al Palau Blaugrana aquest dilluns 23. En ell hi participen nens i nenes de categoria Premini i Mini que són socis, fills o amics de socis o jugadors de la Barça Academy. A més, també hi han estat presents David Font, Papi Brancou, Jaime Fernández i Pau Carreño, del Barça B.

Després d’una gran presentació dels sis jugadors amb passadís inclòs, s’ha dut a terme una fotografia de família a les grades del Palau i, posteriorment, els jugadors han anat participant en el 3x3 completant diferents equips. Finalment, i per tancar l’activitat, fotografies i autògrafs per a tots el qui que ho desitjaven.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut