Bayern de Munic-Barça: S’imposen des de la defensa (67-77)

Els de Svetislav Pesic sumen la dotzena victòria a l’Eurolliga, després de completar un bon partit davant un rival molt intens

Esforç col·lectiu per sumar la dotzena victòria del curs en 15 partits contra el Bayern de Munic (67-77). Els homes de Svetislav Pesic han disputat un partit molt complet i amb una defensa intensiva que els ha permès trobar situacions còmodes en atac. Un duel en el qual els blaugranes més destacats han estat Nikola Mirotic, Adam Hanga –amb 10 assistències, ha batut el seu rècord personal a l’Eurolliga-, Cory Higgins i Brandon Davies, amb més de 10 punts cadascun.

El duel ha començat amb els culers molt encertats en atac i amb la fluïdesa d’un inspirat Higgins. Però amb el pas dels minuts, els homes de Pesic han vist com els percentatges d’encert han disminuït. Tot i això, el Barça s’ha mantingut per davant en el marcador al final dels 10 minuts (16-20).

Fluïdesa ofensiva des de la defensa

L’inici del segon quart ha donat pas al millor Barça, amb recuperacions i grans passades per culminar grans jugades d’atac. A més, la defensa culer ha estat molt intensa i el Bayern només ha anotat dos punts en 8 minuts. Això ha donat als barcelonistes el primer avantatge (22-37, min 17). Tot i la reacció local els blaugrana han pogut mantenir el seu joc i han marxat al descans amb una diferència per sobre dels 10 punts (25-39).

El Bayern reacciona

Els blaugrana han sabut mantenir l’avantatge desplegant el joc del segon quart, però amb el pas dels minuts els de Pesic han vist com perdien efectivitat ofensiva. Això ho ha aprofitat el Bayern de Munic per retallar diferències i situar-se a 10 punts (42-52, min 29).

La solidesa blaugrana certifica un nou triomf

El Barça ha sabut controlar el ritme del partit i, si bé el Bayern s’ha arribat a situar a nou punts, en els darrers minuts els culers han pogut tancar el dotzè triomf del curs a l’Eurolliga en 15 partits per 67-77.