Barçaland converteix l’esplanada del Camp Nou en un parc de Nadal ple d’activitats per als més joves

Barçaland converteix l’esplanada del Camp Nou en un parc de Nadal ple d’activitats per als més joves

L’espai nadalenc blaugrana estarà obert a tothom i de manera gratuïta del 22 de desembre al 5 de gener d’11 a 18 hores, excepte el dia de Nadal i l’1 de gener

El proper dissabte 21 de desembre, a partir de les 14.30 hores, s’obrirà a l’esplanada del Camp Nou l’espai d’activitats de Nadal que al llarg d’aquestes festes portarà l’ambient nadalenc al voltant de l’Estadi. Amb el nom de Barçaland, l’espai estarà configurat per una sèrie d’activitats adreçades als més joves, que estaran obertes de manera gratuïta per a tothom del 22 de desembre al 5 de gener, d’11 h a 18 h, excepte el dia de Nadal i l’1 de gener, que estaran tancades. 

El dia de l’obertura coincideix amb el partit de Lliga que jugaran a les 16 hores el Barça i l’Alabès, i, per aquest motiu, les activitats de Barçaland estaran obertes únicament per als socis i aficionats amb entrada. Per això, tots aquells que vulguin assistir al partit i aprofitar l’horari familiar en què es jugarà el matx poden avançar la seva arribada a l’Estadi i gaudir fins a l’inici del partit de les activitats que ocuparan part de l’esplanada del Camp Nou.

Barçaland permetrà poder viure un Nadal blaugrana únic amb les diferents activitats que el Barça ha preparat per a tota la família. Un espai on hi haurà lloc per a les tradicions, com fer cagar el tió o la visita del Pare Noel i el Patge Reial, i en què es podrà gaudir de manera totalment gratuïta d’un ampli ventall d’activitats lúdiques, amb jocs i tallers, o de divertits espectacles musicals i teatrals en directe.

Entre les activitats que es podran trobar a Barçaland destaquen la pista de street basket d’Assistència Sanitària, la Big Pool de Beko, els simuladors de conducció de Cupra, les taules de Futtoc de Caixabank i els tornejos de PES 2020 de Konami.

Igualment, i com cada any, hi haurà altres activitats exclusives 100% Barça, com els clínics de Futbol Sala i de Bàsquet de la Barça Escola, la metodologia Futbolnet de la Fundació Barça i els partits de bàsquet amb la nostra secció de cadira de rodes.

Pel que fa a les actuacions en directe, al llarg de les festes passaran per Barçaland ofertes de màgia i música, concerts com els de Halldor Mar o Funda Nòrdica o els espectacles El viatge de l'Elna o La maleta dels contes de Nadal, entre altres accions.

Tot el calendari d’activitats de Barçaland al Camp Nou el podeu trobar al document següent: 

 

 

Premis de la XV Mostra de Nadales Blaugrana

Un dels actes que també se celebrarà el dissabte 21 de desembre serà el lliurament de premis de la XV Mostra de Nadales Blaugrana, a la qual s’han presentat aquest any un total de 1.300 dibuixos en les seves categories aleví i infantil, que estaran exposats a l’espai nadalenc de Barçaland durant tots els dies del seu funcionament.

El lliurament dels premis es farà a partir de les 13.00 h al Museu del Barça, i comptarà amb la presència del vicepresident primer, Jordi Cardoner, i els directius Emili Rousaud, Josep Pont i Marta Plana, així com del dibuixant Fer, que ha estat l’encarregat d’escollir les Nadales guanyadores d’aquest any.

Barçaland Pass Nadal

Per als visitants que vulguin gaudir d'un dia complet a les instal·lacions del Camp Nou, poden adquirir durant aquestes festes el seu Barçaland Pass Nadal, un producte especialment adreçat als aficionats que no són socis del Club, que permet viure una visita al Camp Nou molt especial.

Per uns preus de 39 € (adult), 29 € (6 a 13 anys i més grans de 70) i 12 € (més petits de 6 anys), Barçaland Pass Nadal inclou l’entrada al Camp Nou Tour, un dinar en un dels restaurants de la instal·lació, descomptes en la compra d’entrades de futbol i bàsquet, així com en l’entrada de la Pista de Gel, personalització de la samarreta i una gorra o bufanda blaugrana de regal. Amb el Barçaland Pass també es tindrà prioritat en l’accés a les activitats nadalenques que funcionaran a l’esplanada de l’Estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut