Barça - Lloret: Campions d’hivern! (7-2)

Els blaugranes han tancat la primera volta de l’OK Lliga en la primera posició de la taula

Objectiu assolit. El Barça ha sumat els tres punts necessaris per proclamar-se campió d’hivern de l’OK Lliga després de doblegar el Lloret (7-2). En una jornada 13 d’alt ritme, els d’Edu Castro han recuperat el domini perdut amb el 2-2 i han acabat golejant. Les festivitats de les dianes han arribat gràcies a Pau Bargalló, amb quatre, João Rodrigues, amb dos i a Pablo Álvarez.

Ritme de dianes

Ben aviat, els blaugranes, que han actuat de locals a la pista del Lloret per la indisponibilitat del Palau, s’han endinsat en el bucle del gol. En cinc minuts, Pau Bargalló, aixecant i picant davant el porter rival, i Pablo Álvarez, amb una jugada de quirats dins l’àrea, han celebrat la jerarquia barcelonista. Un 2-0 que també s’ha construït gràcies a les esporàdiques intervencions d’un concentrat Sergio Fernández.

Quan les dianes semblaven reservades únicament als estics culers, Àlex Grau ha fluctuat la dinàmica. Perquè amb el 2-1, els selvatans han pertorbat el Barça, que ha encaixat la segona diana segons més tard. El ritme frenètic no s’ha aturat. El davanter de Sant Sadurní d'Anoia, materialitzant el seu hat-trick, ha avançat el matx cap a la tranquil·litat del marcador i del descans (4-2, min. 25).

Bargalló augmenta les estadístiques

L’agitació ha retornat en la segona part. João Rodrigues ha firmat el 5-2. Uns dígits immòbils fins als darrers set minuts. Moment en què el màxim anotador del partit, Pau Bargalló ha transformat una falta directa i ha repartit una passada de gol al mateix ‘79’ barcelonista. Sens dubte, el ‘8’ culer, amb quatre festivitats i dues assistències, ha estat el principal sacsejador d’una jornada 13 de clar triomf dels d’Edu Castro.

Quasi sense temps per a celebrar el lideratge, amb 36 punts gràcies a 12 victòries i un empat, i el campionat d’hivern, el pròxim diumenge 22 de desembre, el Palau Blaugrana vibrarà amb el Barça - Liceo (12.00 h). Un partit, d’entrada gratuïta, amb el premi del lideratge de l’OK Lliga.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 7
Lloret, 2

Barça: Sergio Fernández, Pablo Álvarez, Pau Bargalló, Sergi Panadero i Helder Nunes -cinc inicial- Ignacio Alabart, Matias Pascual, Nil Roca i João Rodrigues.
Lloret: Ferran Serra, Marc Gómez, David Plaza, Àlex Grau i Moisés Aguirre -cinc inicial- Lluis Grau, Adrià Farré i Joel Noguero.

Gols: 1-0, Pau Bargalló (min. 4); 2-0, Pablo Álvarez (min. 5); 2-1, Àlex Grau (min. 20); 2-2, David Plaza (min. 22); 3-2, Pau Bargalló (min. 23); 4-2, Pau Bargalló (min. 25); 5-2, João Rodrigues (min. 31); 6-2, Pau Bargalló (falta directa) (min. 43); 7-2, João Rodrigues (min. 47)

Àrbitres: Alberto López i Josep León. Han amonestat amb targeta blava el local Àlex Grau (min. 3). Faltes: 10-11.