El Juvenil B pren el liderat al Girona

El Juvenil B pren el liderat al Girona

Els d’Óscar López superen el conjunt gironí a la Ciutat Esportiva i li prenen la primera plaça en la classificació

JUVENIL B - GIRONA B

Victòria i liderat (4-1)

Gran triomf del Juvenil B davant el Girona. Els d’Óscar López s’han endut els tres punts amb una fantàstica golejada per 4-1 i prenen el lideratge del Grup 7 de la Lliga Nacional als blanc-i-vermells, als quals ara superen per un sol punt. La victòria blaugrana es va encetar amb la diana de Juan David Fuentes quan ja s’havia disputat gairebé la meitat de la primera part (1-0, min 20). Deu minuts més tard, els blaugranes van doblar l’avantatge amb el gol de Brian Peña (2-0, min 30). Ja a la segona meitat, els visitants van escurçar distàncies poc després de tornar de vestidors (2-1, min 50). Marc Alegre va tornar a instaurar la tranquil·litat amb el tercer blaugrana (3-1, min 69), i Zacarias Ghailan va posar la cirereta a la golejada pocs minuts abans del xiulet final (4-1, min 86). Per acomiadar el 2019, el Juvenil B visitarà a domicili el Cerdanyola del Vallès.

CADET A – NÀSTIC DE TARRAGONA 

Suant per seguir amb el ple (2-1)

Triomf treballat del Cadet A per assegurar el lideratge de la Divisió d’Honor una jornada més i prolongar la magnífica ratxa de l’inici de Lliga. La dotzena victòria en dotze partits va arribar després de doblegar el Nàstic per 2-1. Els tarragonins van posar les coses molt complicades des d’un bon inici als de Sergi Milà; els granes van colpejar primer i es van avançar en el marcador (0-1, min 18). Però la resposta blaugrana va ser immediata. Des dels onze metres, Àngel Alarcón va signar l’empat (1-1, min 21). Va haver de passar molta estona per tal que els culers aconseguissin el gol de la victòria. Alarcón es va convertir en el gran protagonista del partit, ja que en els darrers minuts va capgirar l’electrònic per donar els tres punts al Cadet A (2-1, min 79). Els de Sergi Milà buscaran la tretzena victòria consecutiva el proper 21 de desembre davant el Gavà.

GIMNÀSTIC DE TARRAGONA B- CADET B

Desè triomf a la Lliga (0-3)

Nou triomf del Cadet B i ja en van deu a la competició domèstica. Els de Marc Serra van superar al Gimnàstic de Tarragona per 3-0, un resultat que els permet mantenir-se al capdavant de la classificació amb 31 punts, set més que La Floresta. Cristobal Muñoz va obrir la llauna en els primers compassos del partit (0-1, min 8). Però no va ser fins a les acaballes quan els blaugranes van sentenciar el partit. Els gols d’Iker Bravo (0-2, min 71) i d’Edgar Martínez (0-3, min 78) van atorgar el desè triomf a la Lliga, el cinquè de manera consecutiva. En el proper partit de Lliga, els blaugranes rebran la Rapitenca.

ESCOLA F. GAVÀ – INFANTIL B

Primera derrota de la temporada (4-0)

L’Infantil B posa punt final a la seva ratxa de nou partits consecutius sense perdre, després de caure contra l’Escola F. Gavà per 4-0. Així i tot, els d’Albert Puig mantenen el lideratge amb 28 punts, un més que, precisament, el Gavà. Els locals van avançar-se al marcador amb un gol de penal de Nacho Plaza (1-0, min 35) i en l’acció següent, Guillem Romagosa va anotar-ne el segon (2-0, min 36). Ja a les acaballes del duel, Oriol Aguilera (3-0, min 58) i Iker Navarrete (4-0, min 59) van certificar el triomf del seu equip. El pròxim duel dels blaugranes també serà d’alta exigència: contra el Prat, que ocupa la quarta posició a només tres punts dels culers. Serà dissabte 21 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

L’ALEVÍ A I L’ALEVÍ C A LA MEDIA GOL CUP

Dures derrotes a la final (4-0 i 3-1)

L’Aleví A i l’Aleví C han arribat a la final de la Media Gol Cup, però tots dos amb un desenllaç desafortunat: l’A ha caigut per 4-0 contra l’Espanyol i el C ha perdut contra el Reial Madrid per 3-1. Després d’una bona fase de grups, els de Jordi Pérez han eliminat al Gimnàstic Manresa als quarts de final (1-0) i al Reial Madrid a les semifinals (3-0). Els d’Alejandro Urrestarazu, de la mateixa manera, han deixat pel camí al Reus en els quarts (3-0) i al Cornellà a les semifinals (0-2). Tot i desplegar sobre la gespa un bon futbol els dos conjunts blaugranes, han vist com les finals se’ls han acabat escapant.

ALEVÍ B - VIC RIUPRIMER

Golejada per prolongar la ratxa (6-0)

L’Aleví B és imparable. Nova victòria, nova golejada, ple de victòries en les 11 jornades de la Lliga Preferent disputades fins ara i lideratge sòlid. L’onzè triomf del curs va arribar en la visita del Vic Riuprimer a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El marcador el va inaugurar Aymar Llanas instants després del xiulet inicial (1-0, min 1). Va costar gairebé mitja hora més, però Jean Paul Samir va doblar l’avantatge en el marcador (2-0, min 27). Només dos minuts després, el tercer blaugrana arribava mitjançant Àlex Cantarell (3-0, min 32). Per segellar cinc minuts extraordinaris, Broulaye Chama va fer pujar el quart gol al marcador (4-0, min 32). Jean Paul Samir s’adjudicava el doblet amb la maneta culer (5-0, min 54), i Aymar Llanas també anotava la seva segona diana i el sisè i definitiu gol blaugrana (6-0, min 59). L’Europa serà el proper rival dels d’Èric Campos el proper dissabte 21 de desembre.

EL BENJAMÍ A CAMPIÓ DEL TORNEIG PINOS PUENTE

El Benjamí A s'ha proclamat campió del Torneig Pinos Puente que ha disputat aquest cap de setmana a Granada. I ho ha fet amb molta contundència després de golejar per 5-1 al Reial Madrid als quarts de final, 5-1 a l'Atlètic de Madrid a les semifinals i 6-0 al Chelsea en la final. 

ESCOLA F. GAVÀ - BENJAMÍ B

Solvència a domicili (1-3)

Triomf sòlid del Benjamí B a casa de l’Escola de Futbol Gavà per no perdre l’estela del líder. Amb els tres punts, els culers segueixen segons, a 6 punts de l’Espanyol. Els de Mario García van posar els fonaments del triomf ben aviat. Radion Kalashnykov va anotar la primera diana culer passat el quart d’hora de joc (0-1, min 17). Els locals, però, van reaccionar i van posar les taules al marcador (1-1, min 24). No passarien gaires minuts per tal que els blaugranes es tornessin a posar per davant; Marc Alpha Capote va fer el segon del Benjamí B a la mitja hora (1-2, min 31). Kalashnykov va signar el tercer i definitiu gol culer, sentenciant així el partit i embutxacant-se un bon doblet (1-3, min 44). El proper rival dels de Mario García, el Cornellà, que visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper el diumenge 22 de desembre.

CORNELLÀ C – BENJAMÍ C

Deu de deu (3-6)

El Benjamí C ha sumat el desè triomf en el desè partit de Lliga disputat aquesta temporada. El d’aquest cap de setmana, però, no va ser gens fàcil. Els blaugranes van avançar-se al marcador amb dos gols matiners de Lucas Bernal (0-1, min 6) i Iker Nsang (0-2, min 7). Martí Sanz van reduir distàncies (1-2, min 13) i Lucas Bernal va tornar a marcar pels culers (1-3, min 16). Els locals encara es resistien i el gol d’Hugo Vizcaíno semblava que els podia despertar, però Quim Cárcel amb un doblet (2-4, min 21 i 2-5, min 23) va donar tranquil·litat als de David Sànchez. El Cornellà va tornar a veure porta, gràcies al gol d’Hugo Vizcaíno (3-5, min 28), però Lucas Bernal, a les acaballes, va signar el seu hat-trick per sentenciar el partit (3-6, min 39). D’aquesta manera, els blaugranes són líders amb 30 punts i rebran al Castelldefels a la pròxima jornada.

BENJAMÍ D – CORNELLÀ D

En la línia a seguir (4-2)

El Benjamí D va sumar el seu tercer triomf consecutiu després de vèncer per 4-2 al Cornellà. Els de Mario Jordano van obrir la llauna amb un gol de Mamadou Keita (1-0, min 5), però els visitants van situar l’empat poc després, obra d’Arnau Sobrino (1-1, min 7). La resposta blaugrana va arribar dos minuts més tard amb la diana de Jose Basagaña (2-1, min 9), però el Cornellà, novament, va situar l’empat amb el gol de Victor Lao (2-2, min 12). En el segon quart, els culers van sentenciar el partit amb gols de Marçal Perelló (3-2, min 14) i Divine Ikenna (4-2, min 28). D’aquesta manera, el Benjamí D suma 22 punts i és quart a la classificació. El seu pròxim duel serà a domicili contra l’Escola de Futbol Premier Barcelona el diumenge 22.

Anoia B – Prebenjamí

Derrota ajustada (4-3)

Sisena ensopegada en Lliga dels més petits del club. Després de guanyar els darrers dos partits, els de Daniel Segovia van caure per 4-3 davant l’Anoia. Els locals van arrancar molt fort, i van deixar el partit pràcticament sentenciat passats vint minuts (1-0, min 7; 2-0, min 11; 3-0, min 21). La reacció blaugrana va ser molt positiva i Gerard Majoral (3-1, min 25) i Aitor Martínez (3-2, min 35) van retallar distàncies per posar-se només un gol per darrere. Però l’Anoia va tornar a posar terra pel mig per deixar sense opcions als blaugranes (4-2, min 46). Aitor Martínez, va rematar la seva actuació amb un doblet per retallar distàncies (4-3, min 46), però ja no va donar temps per aconseguir l’empat. El cap de setmana vinent, el Cornellà visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut