La Barça Academy Cup Les Amèriques més gran de la història finalitza amb un gran èxit organizatiu

La Barça Academy Cup Les Amèriques més gran de la història finalitza amb un gran èxit organizatiu

Els més de 600 jugadors han gaudit d’una gran experiència tant esportiva com lúdica, on han compartit moltes activitats dins i fora del terreny de joc. Les victòries a les sis categories van ser molt repartides i van quedar en mans de Dominicana (Sub-12 i Sub-14), Mèxic (Sub-8), Pro New York (Sub-10) i Cibao FC (Sub-16 i Sub-18)

La quarta edició del torneig Barça Academy Cup Las Américas ha tornat a fregar l'excel·lència en la competición més gran de la seva història, en què s'ha superat la xifra dels 600 participants que han representat 16 Barça Academy de 9 països diferents amb jugadors entre els 7 i els 18 anys. Totes aquestes xifres superen les registrades en edicions anteriors, un fet que ha suposat que el repte organitzatiu s'hagi superat amb nota una vegada més en la competició liderada per la Barça Academy República Dominicana als camps de polo de Los Establos de Cap Cana.

Els equips dominicans han estat els clars dominadors d'aquesta edició 2019 de la Barça Academy Cup Las Américas, que per segon any consecutiu ha comptat amb el suport de ScotiaBank tant en la competició futbolística com en les activitats lúdiques per als més joves. La Barça Academy República Dominicana s'ha imposat novament a la categoria Sub-14 en un duel fratricida entre dos equips de l'escola, un grup d'edat en el qual s'han alçat com a vencedors des de la primera edició, i també han fet el mateix en Sub-12, on han derrotat l'equip de la Barça Academy Mèxic Groc.

En les categories de futbol 11, Cadet (Sub-16) i Juvenil (Sub-19), els títols de campions també s'han quedat a la República Dominicana, ja que els equips del Cibao Futbol Club han estat els vencedors. En Sub-16 s'han imposat a la Barça Academy República Dominicana Blau, mentre que en Sub-19 ho han fet al Punta Cana FC.

Pel que respecta a les categories més joves, la Barça Academy Mèxic ha estat qui ha colat més equips a la final, amb un total de quatre conjunts. Dos d'aquests s'han vist les cares a la final de la categoria Sub-8, on ha acabat imposant-se la Barça Academy Mèxic Blau a la Barça Academy Mèxic Grana, mentre que en Sub-10 el títol ha estat per a la Barça Academy Pro Nova York, que ha derrotat a la tanda de penals la Barça Academy Mèxic Blau, i ha revalidat el títol aconseguit la temporada pasada en aquesta categoria.

El lliurament de premis de la Barça Academy Cup Las Américas ha estat presidida per Xavier O’Callaghan, Managing Director del FC Barcelona a Amèrica; Miguel Huller, vicepresident de Banca Personal i Petita Empresa de ScotiaBank República Dominicana, i Azor Hazoury, vicepresident de negocis de Cap Cana, que han estat els encarregats de lliurar els trofeus de campions i les medalles als finalistes de les categories.

Una experiència única

La valoració del torneig també ha estat molt positiva per part dels familiars dels jugadors desplaçats fins a Cap Cana. El fet d'ampliar un dia la competició, passant de tres a quatre jornades de partits, ha propiciat que l'experiència per als esportistes hagi estat molt més enriquidora, conjuminant els partits a Los Establos amb una sèrie de propostes lúdiques a la platja que els ha permès relacionar-se amb altres jugadors Barça Academy d'altres països i cultures diferents.

PALMARÈS TORNEO BARÇA ACADEMY CUP LAS AMÉRICAS:

Iniciació – Sub-8:
2018 – Barça Academy Costa Rica
2019 – Barça Academy Mexico Blau

Formació – Sub-10:
2016 – Barça Escola Barcelona
2017 – Barça Escola Barcelona
2018 – Barça Academy PRO New York
2019 – Barça Academy PRO New York

Precompetició – Sub-12:
2016 – Barça Academy Fukuoka
2017 – Barça Academy Dominicana Blau
2018 – Barça Escola Barcelona Blau
2019 – Barça Academy  Dominicana Blau

Competició – Sub-14:
2016 – Barça Academy Dominicana Blau
2017 – Barça Academy Dominicana Blau
2018 – Barça Academy Dominicana Grana
2019 – Barça Academy Dominicana Grana

Cadet – Sub-16:
2018 – Barça Academy Dominicana Blau
2019 – Cibao FC

Juvenil – Sub-19:
2018 – Punta Cana FC
2019 – Cibao FC

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut