Barça B – JAFEP Fundación GlobalCaja La Roda (94-67): Triomf solvent

Barça B – JAFEP Fundación GlobalCaja La Roda (94-67): Triomf solvent

Els joves blaugranes continuen lluitant per finalitzar entre els sis primers del grup Est de la LEB Plata

Els blaugranes afrontaven la jornada 14 amb la presencia de Leandro Bolmaro però amb l’absència de Sergi Martínez, lesionat del turmell dret. La defensa blaugrana i la paciència per jugar les opcions d’atac, van possibilitar a Ocampo i els seus a marxar al descans guanyant per 47 a 26. Tot i la diferencia favorable, el Barça B no ha baixat els braços, i amb un alt nivell de joc, s’han emportat el triomf.

Defensa i concentració

La concentració i el treball defensiu feien que el Barça B comencés a dominar el partit. Un 14 a 6 favorable, En el minut 6, donava fe de la bona feina blaugrana. Els de La Roda retallaven, tot millorant el seu encert ofensiu i es situaven 18 a 15, a 1’30” de la fi del primer quart. El 21 a 15 de la fi dels primers 10 minuts de joc donava mostra de que els joves blaugranes havien estat en bon nivell.

En el segon quart, el posicionament dels joves d’Ocampo sobre la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, millorava, fins i tot, el dels primers minuts del primer quart. Amb una defensa ferma i un atac efectiu es tornaven a distanciar (32-19) en el minut 15 del partit. En el minut 19, els locals assolien més marge (41-24). El partit tenia color blaugrana i al descans el 47 a 26, era mèrit de la bona feina del segon equip del Barça de bàsquet, deixant a La Roda amb només 11 punts en el segon període.

Alt nivell blaugrana

El Barça B sortia endollat, a la represa, amb un parcial inicial de 15 a 4, començava a encarrilar el triomf en el minut 24 amb un 62 a 30 a l’electrònic del pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva. A partir d’aquell moment les distàncies es van estabilitzar. L’encert ofensiu blaugrana era alt, 31 punts en el tercer període i tot s’encaminava cap el setè triomf local.

En el darrer quart, tot i que el partit ja era decidit a nivell de resultat, ambdós equips han treballat a nivell defensiu. El nivell blaugrana era alt i els de La Roda no podien reduir la distància de manera significativa (80-49) en el minut 34 de partit. Sense més dificultats el Barça B s’ha emportar la victòria per 94 a 67.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça B – JAFEP Fundación GlobalCaja La Roda (94-67)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut