Valdepeñas - Barça: Aspra derrota (4-3)

La primera ensopegada en lliga fora de casa pot deixar els culers sense el lideratge

El Barça ha sucumbit a la gresca acústica i golejadora del Valdepeñas (4-3). La primera derrota fora de casa en la vigent LNFS, ha deixat en perill el lideratge dels d’Andreu Plaza. Després d’iniciar aquesta jornada 13 amb un 2-0 en contra, els barcelonistes s’han sobreposat amb un 2-3 que ha desembocat en el final 4-3. Chino, en pròpia porta, Adolfo i Daniel han estat els autors de les dianes culers en un frenètic duel.

A remolc en un ambient hostil. Sota la pressió ambiental del Pabelló Virgen de la Cabeza, el Barça s’ha despertat amb un 2-0 en contra. El doblet d’Ibarra, en els primers cinc minuts de partit, ha entorpit la desimboltura del joc barcelonista. Abocats a defensar, els culers han vist com les estadístiques ofensives s’han inclinat cap al costat local.

Indici de remuntada culer

Les emboscades del Valdepeñas per tots els racons de la pista han decaigut amb el gol en pròpia porta de Chino (min. 12) després d’una passada de gol de Dyego. Perquè, tot seguit, Rivillos, amb un xut al pal, Sergio Lozano i Joselito han emmudit el pavelló quan han estat a prop de situar l’empat a dos. Però la sacsejada i la reacció dels culers, que han donat un altre aire a aquest intens i disputat matx, no ha evitat que la segona part s’iniciés amb el desfavorable 2-1.

Amb la quietud del descans, la càrrega ofensiva no ha remès. Valdepeñas i Barça han assetjat frenèticament les porteries. Impermeables a les dianes, en part, gràcies a les figures dels porters d’ambdós elencs, l’electrònic no ha patit cap metamorfosi fins als apassionants deu minuts finals.

El resultat torna a l’inici

Perquè la dimensió d’un matx entre l’equip revelació i provisional líder de la LNFS guardava més festivitats. Esperonats per les aturades de Juanjo, Lozano, Dyego i Adolfo han conduït la pilota fins al fons de la xarxa (2-2, min. 31). Daniel ha fet el propi després d’una assistència d’Arthur. Ara bé, l’alegria i la remuntada dels d’Andreu Plaza ha estat momentània. Perquè José Ruiz ha establert el 3-3, que ha propiciat la presència del porter-jugador culer, i el 4-3 de Chino des dels 10 metres.

Així doncs, els d’Andreu Plaza, de moment, líders amb 31 punts a l’espera del resultat de l’Inter amb 29 unitats, ha perdut en un pavelló complicat. Després d’aquest matx frenètic, el Barça jugarà el pròxim compromís de lliga contra ElPozo al Palau Blaugrana (dilluns, 16 de desembre - 21 h).

FITXA DEL PARTIT

Valdepeñas, 4
Barça, 3

Valdepeñas: Edu, José Ruiz, Cainan, Chino i Juanan -cinc inicial- Ibarra, Rafael Rato, Nano, García, Dani Santos i Buitre.
Barça: Juanjo, Marcenio, Dyego, Adolfo i Rivillos -cinc inicial- Joselito, Lozano, Arthur, Daniel, Boyis i Roger.

Gols: 1-0, Ibarra (min. 4), 2-0, Ibarra (min. 5); 2-1, Chino (pròpia porta) (min. 12); 2-2, Adolfo (min. 31); 2-3, Daniel (min. 35); 3-3, José Ruiz, (min. 36); 4-3, Chino (doble penal) (min. 39)

Àrbitres: Carrillo Arroyo i Cordero Gallardo. Han amonestat amb targeta groga els locals Cainan (min. 3), Rafael Rato (min. 15), Chino (min. 19) i Dani Santos (min. 34) i els visitants Daniel (min. 28) i Rivillos (min. 39).