Recepció amb els membres del Casal de l'Avi Barça

Recepció amb els membres del Casal de l'Avi Barça

El president Josep Maria Bartomeu i la secretària de la Junta Directiva, Maria Teixidor, animen a viure un Nadal barcelonista als socis jubilats que integren aquest col·lectiu

El president Josep Maria Bartomeu ha celebrat aquest dimecres 11 de desembre la recepció institucional de Nadal amb els membres del Casal de l’Avi Barça a la Sala Roma del Camp Nou. Acompanyat de la secretària de la Junta Directiva, Maria Teixidor, el president Bartomeu ha desitjat un bon Nadal als 170 membres del Casal que han assistit a la trobada, i els ha animat a compartir el sentiment blaugrana en família durant aquestes festes: “Vosaltres sabreu fer que durant les vostres reunions de Nadal, hi hagi un espai per parlar del Barça i per transmetre a les generacions més joves l’estimació i el sentiment que sentiu pel nostre Club”.

Josep Maria Bartomeu s’ha referit a la tasca que efectua Maria Teixidor, directiva responsable del Casal de l’Avi Barça, en la potenciació del paper de la dona i especialment en el creixement de l’equip femení barcelonista: “En poc temps -ha senyalat el president- hem aconseguit que el Barça femení hagi estat present en una final de la Champions i sigui respectat a tot el món, igual que el nostre equip masculí”.

Bartomeu ha fet referència a la celebració dels 120 anys d’història del Club, “que ha quedat reflectit en un llibre de gran format que s’acaba de presentar”, i també ha comentat que l’Espai Barça segueix endavant “ja tenim estadi Johan Cruyff i ja heu pogut comprovar que ja no hi ha el Miniestadi. L’Espai Barça segueix el seu camí per aconseguir tenir les instal·lacions que el nivell del Barça requereix”. 

Per la seva part, Joaquim Gabarró, president del Casal de l’Avi Barça, ha volgut agrair la presència del president i de la secretària de la Junta Directiva i ha senyalat que "és extraordinari i tot un privilegi poder pertànyer al millor Club del món, i per a tots els membres del Casal és tot un orgull poder formar part de la gran família del Barça".

Finalment, Josep Maria Bartomeu, Maria Teixidor i Joaquim Gabarró han fet un recorregut per totes les taules i han saludat personalment a tots els socis del Casal que han assistit a la recepció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut