El Barça – Lloret es jugarà a la localitat selvatana

El Barça – Lloret es jugarà a la localitat selvatana

El conjunt blaugrana disputarà l’última jornada de la primera volta, d’horari unificat, a Lloret de Mar degut a la indisponiblitat del Palau Blaugrana

El duel entre el Barça i el Lloret Vila Esportiva, corresponent a la tretzena jornada de l’OK Lliga, es disputarà al pavelló Municipal de Lloret de Mar el dimarts 17 de desembre a les 21.00 hores.

Segons el calendari de la màxima competició estatal, l’última jornada de la primera volta s’ha de disputar en horari unificat el proper dimarts a les 21.00 hores. El partit s’havia de jugar inicialment al Palau Blaugrana però aquest horari coincideix amb el partit d’Eurolliga de bàsquet entre Barça i Asvel Villeurbanne, amb el Palau Blaugrana com a seu. És per això que el FC Barcelona ha hagut de programar el duel d’hoquei patins fora del feu barcelonista.

Complint amb les bases de competició i amb l’aprovació de la RFEP, el Barça exercirà com a local. I d’acord amb el CH Lloret Vila Esportiva, l’accés al pavelló per presenciar el duel serà gratuït.

El Barça disputa aquest dissabte  la tercera jornada de la Lliga Europea a Lisboa, contra el Benfica, i després afrontarà l’última jornada de la primera volta de l’OK Lliga. En joc hi haurà ser el campió d’hivern o estar al sorteig de la Copa del Rei com a segon classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut