Barça B – Club Cisne Colegio Los Sauces (33-34): La sort no acompanya

Barça B – Club Cisne Colegio Los Sauces (33-34): La sort no acompanya

Gran partit del segon equip davant el líder de la categoria

El líder de la Divisió d'Honor Plata visitava la Ciutat Esportiva Joan Gamper, davant els joves entrenats per Roi Sánchez, que ocupaven el tercer lloc de la taula. Amb un bon inici, a la primera part, el Barça B va dominar els primers trenta minuts de joc. A la represa, semblava que les diferències que els gallecs havien assolit serien definitives, però els joves blaugrana van estar ben a prop de tombar el primer classificat.

Domini blaugrana

Bon inici local, basat en la defensa i en el contraatac, i s’avançaven per 5 a 1, en els 4 primers minuts de joc. La diferencia s’estabilitzava però els blaugranes es mantenien ferms, guanyant per 9 a 6 en els primers 11 minuts de joc. Els gallecs mostraven el seu talent però, tot i això, el Barça B dominava per 10 a 9 en el minut 18.

Amb un joc ràpid, els de Roi Sánchez mantenien l’avantatge (14-12) en el minut 26. Al descans 16 a 14, amb un molt bon primer temps dels joves blaugrana.

Gairebé remunten

El BM Cisne s’assentava en el segon temps i aconseguia el seu primer avantatge 19 a 20, en el minut 6 dels segons trenta minuts de joc. A poc a poc, els gallecs obrien l’escletxa i agafaven distància (23-27) a l’equador del segon temps.

Els blaugranes lluitaven i, a set minuts del final, estaven tres gols per sota (27-30) però no aconseguien el ritme per sobrepassar el rival a l’electrònic de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Amb l’intens ritme blaugrana, el Barça B s’acostava a un gol (32-33) a dos minuts per al final.

A un minut per a la fi, el blaugrana Edu Roca empatava 33. La pilota era per al Cisne amb inferioritat. Tot i això els gallecs marcaven i el blaugranes tenien l’opció d’empatar, a 25 segons per a la fi, als 7 metres, però el porter del BM Cisne endevinava la trajectòria del llançament i el triomf viatjava a terres gallegues.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – Club Cisne Colegio Los Sauces (33-34)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut