Minsk, seu de la Final Four

Minsk, seu de la Final Four

El Comitè Executiu de la UEFA ha anunciat avui que les UEFA Futsal Champions League Finals es disputaran al Minsk Arena de la capital bielorussa entre el 23 i el 26 d’abril

Misteri resolt. La Final Four de la Champions League de Futbol Sala es disputarà a Minsk, en territori neutral, segons ha anunciat oficialment la UEFA després de la reunió del seu Comitè Executiu. Concretament la seu de la Final Four serà el Minsk Arena, inaugurat el 2010 i amb capacitat per 15 mil espectadors. El Barça ja va jugar la última Elite Round a Minsk, però en un altre pavelló: el Palace of Sports Uruchye. El Minsk Arena és un recinte amb experiència a l’hora d’acollir grans esdeveniments esportius. Ja va ser la seu dels Campionats del Món d’Hoquei Gel del 2014, i també va acollir les proves de Gimnàstica dels Jocs Europeus del 2019.

La Final Four de la UEFA Futsal Champions League tindrà lloc entre el 23 i el 26 d’abril de 2020, i els equips classificats que lluitaran per alçar el títol són el Barça i ElPozo, de la lliga espanyola, i dos equips russos: el KPRF i el Tyumen. La candidatura de Minsk s’ha imposat a Múrcia, a Moscou i a Vilnius, les altres tres aspirants.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut