Reus-Barça: El clàssic i el lideratge són culers! (2-6)

Reus-Barça: El clàssic i el lideratge són culers! (2-6)

Els d'Edu Castro assoleixen la desena victòria seguida després de golejar els del Baix Camp

El Barça s'ha apoderat del clàssic i de la primera posició de l'OK Lliga. En el tercer enfrontament contra el Reus d'aquest curs, els barcelonistes s'han endut la victòria (2-6). A més, el doblet d'Helder Nunes i els gols de Panadero, Bargalló, Alabart i João han permès sumar el desè triomf consecutiu. Uns tres punts, corresponents a la jornada 5 de l'OK Lliga, que també s'han assolit gràcies a les intervencions d'un incommensurable Aitor Egurrola.

Reus contra Barça. Tot un clàssic de l'hoquei. Un matx sempre intens en tots els racons de la pista. Una tendència que no ha canviat en aquest partit ajornat de l'OK Lliga. Perquè des de les primeres patinades, les porteries del Palau d'Esports han sentit la pressió constant del gol. Una festivitat que en menys de 10 minuts ha arribat en ambdós cantons. Primer, Salvat i, després, Panadero han sortejat les imperants aturades d'Egurrola i de Càndid per enviar la bola al fons de la xarxa.

Remuntada culer

De fet, ambdós porters han sostingut aquest empat a u fins que el Barça ha gaudit d'una superioritat numèrica. Si bé P. Álvarez podria haver desfet la igualada amb una falta directa, ha estat Nunes l'encarregat de superar amb un potent xut Càndid i la feixuga defensa dels del Baix Camp. I és que als d'Edu Castro els ha costat superar el bloc defensiu del Reus fins aquest 1-2. Perquè Bargalló ha certificat la remuntada culer amb l'1-3 quan la primera part agonitzava.

Un ocàs que encara ha vist com Egurrola aturava un penal. Però l'encert del pop barcelonista, tant a bola aturada com en jugades, s'ha allargat en la segona meitat. Perquè el número 1 ha lluït, encara més, en aturar dues faltes directes i un penal locals. Una jornada més, el capità barcelonista ha desesperat els rivals, fins i tot quan han disposat de superioritat numèrica.

Pluja de gols

La pluja de peluixos del descans -una iniciativa que té com a lema Cap Nena sense Joguina- ha deixat pas a la pluja de gols de la segona meitat. Reus i Barça han augmentat els dígits de l'electrònic fins al definitiu 2-6. Ignacio Alabart, Helder Nunes i João Rodrigues han estat els autors de les definitives dianes barcelonistes.

Així doncs, aquest resultat favorable ha permès als culers apoderar-se del clàssic a la pista del Reus, un fet que no passava des de feia quatre temporades, i de la primera posició de l'OK Lliga. Ara, els d'Edu Castro buscaran augmentar aquests 30 punts al capdamunt de la classificació quan el dissabte 7 de desembre (20.00 h) visitin la pista del CP Vic.

FITXA DEL PARTIT 

Reus, 2
Barça, 6
 
Reus: Càndid Ballart, Álex Rodríguez, Joan Salvat, Tiago Miguel i Marc Julià -cinc inicial- Pablo Najera, Pablo del Rio i Ferran Gimenez.
Barça: Aitor Egurrola, Sergi Panadero, Helder Nunes, Pau Bargalló i João Rodrigues -cinc inicial- Pablo Álvarez, Ignacio Alabart i Nil Roca. 
 
Gols: 1-0, Joan Salvat (min 5); 1-1, Sergi Panadero (min 8); Helder Nunes (min 19); 1-3, Pau Bargalló (min 22); 1-4, Ignacio Alabart (min 31); 2-4, Álex Rodríguez (penal) (min 34); 2-5, Helder Nunes (min 36); 2-6, João Rodrigues (min 50).
 
Àrbitres: Rubén Fernández i Isaac Sanz. Han amonestat amb targeta blava el local Joan Salvat (min 17) i el visitant Sergi Panadero (min 35). Faltes: 9-13. 

Fotografia: Reus Deportiu

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut