Leo Messi, guardonat amb un dels Premios AS del Deporte 2019

Leo Messi, guardonat amb un dels Premios AS del Deporte 2019

L’endemà de rebre la seva sisena Pilota d’Or, l’argentí s’endú un dels reconeixements en la gala anual del diari esportiu

Poques hores després d’embutxacar-se la seva sisena Pilota d’Or, el ‘10’ blaugrana ha estat distingit amb un dels Premios AS del Deporte 2019 com a una de les insígnies de la Lliga, en reconeixement del seu impacte històric en la competició domèstica.

Leo Messi, que no ha pogut assistir a la cerimònia, ha agraït el guardó i el reconeixement que aquest representa mitjançant un vídeo. El membre de la junta directiva Javier Bordas ha assistit a l’acte, celebrat a Madrid, en representació del FC Barcelona.

Segueix engrandint les seves xifres

D’aquesta manera, el diari AS ha volgut premiar Messi perquè any rere any segueix construint la seva llegenda. L’estrella blaugrana acumula 427 gols a la Lliga, registre que el converteix en el màxim golejador de la història de la competició. Una espectacular xifra de gols que gairebé es correspon amb la de partits jugats, ja que Messi signa una increïble mitjana de 0,92 dianes per partit.

A més a més, el de Rosario va segellar, la temporada 2011-2012, una de les fites més imponents dels 90 anys de la Lliga: 50 gols en un curs. Leo Messi també lidera la llista de jugadors que han aconseguit marcar contra més rivals, amb 37. Motius més que suficients, doncs, com per rebre el guardó del diari AS.

En aquesta edició, els Premios AS del Deporte 2019 han volgut reconèixer els 90 anys de la Lliga i, per això, a més de Leo Messi, s’ha reconegut l’impacte que Luis Aragonés, Joaquín Sánchez, el Reial Madrid i Javier Tebas han tingut en el creixement del torneig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut