El Cadet B guanya la MTU Hallen Cup a Alemanya

El Cadet B guanya la MTU Hallen Cup a Alemanya

Els nois de Marc Serra, que en aquest torneig indoor es van dividir en dos equips, Blau i Grana, es van imposar per 5-1 al Borussia Dortmund a la gran final

FUNDACIÓ ESP. GRAMA - JUVENIL B
Sumen un punt in extremis (2-2)

L’empat del Juvenil B contra la Grama (2-2) els retorna a la segona posició de la classificació amb 31 punts, dos menys que el Girona B, que és líder amb 33. Marc Alegre va anotar el primer gol del matí (0-1, m. 16) i aquest resultat es va mantenir fins ben entrada la segona part. Aleix Diaz, amb un doblet (1-1, m. 62 i 2-1, m. 78) va capgirar el marcador. Quan semblava que tot estava ja decidit, Diego López va anotar a les acaballes (2-2, m. 84) per certificar un punt pel conjunt blaugrana. D’aquesta manera, els d’Òscar López sumen 12 partits consecutius sense perdre. A més, rebran al líder, el Girona B, en la propera jornada en un duel apassionant que pot retornar als culers al capdavant de la classificació.

FUNDACIÓ B. REUS – CADET A
Victòria treballada per seguir amb la ratxa (0-2)

El Cadet A del Barça va haver de suar de valent per emportar-se els tres punts de la capital del Baix Camp i seguir així amb el ple de victòries en les primeres onze jornades de la Divisió d’Honor. Els de Sergi Milà segueixen líders una setmana més. Una nova victòria que no es va materialitzar fins als darrers instants del partit. Ilias Akhomach va obrir la llauna ja a les acaballes (0-1, m. 71), i Pablo Páez, Gavi, va posar la rúbrica culer (0-2, m. 77), per segellar així el triomf. En la propera jornada, els blaugranes rebran el Nàstic de Tarragona, conjunt que està instal·lat a la zona noble de la classificació.

CADET B – MTU HALLEN CUP
El Barça Grana guanya el torneig a Alemanya

El Barça va guanyar per quarta vegada el prestigiós torneig indoor MTU Hallen Cup que es juga cada any a Friedrichshafen (Alemanya). El Cadet B de Marc Serra es va dividir, com sempre, en dos equips (Blau i Grana). L’equip Blau, format per Marc Dolz, Antonio Gómez, Iker Bravo, Ricard Pulido, Joan Anaya, Kareem Tunde, Iker Córdoba, Cristóbal Muñoz i Denis Cruces, va caure eliminat a la segona fase de grups al quedar per darrera del Chelsea i l’Eintracht Frankfurt. El títol va arribar de la ma de l’equip Grana format per Aaron Alonso, que va guanyar el premi al millor porter del torneig, Antonio Martín, Gerard Hernández, Llorenç Ferrés, Edgar Martínez, Sergi Domínguez, Javi Alba, Niko i Jan Molina. El Cadet B Grana va superar en la segona fase de grups a l’Ajax, València i Atlético de Madrid, es va desfer als quarts de final del Schalke 04 (3-2), a les semifinals va eliminar al Chelsea (3-1) i a la gran final es va imposar per un contundent 5-1 al Borussia Dortmund. És la quarta vegada que el Barça guanya aquest torneig després dels títols aconseguits l’any 2018, 2014 i 2013.

GIRONA – INFANTIL A
Primer empat de la temporada (0-0)

L’Infantil A de David Sánchez va sumar el primer empat de la temporada en l’onzena jornada de Lliga al sempre complicat camp del Girona. Els blaugranes van tenir nombroses ocasions per obrir el marcador, però la pilota no va voler entrar a cap de les dues porteries i el resultat no es va moure. Així i tot, l’Infantil A continua sent el líder de la seva Lliga amb 28 punts, un més que l’Espanyol, i rebrà el Llagostera, catorzè classificat, en la següent jornada.

INFANTIL B – SAN PEDRO SAN PABLO
Sumen de tres en tres (2-0)

L’Infantil B d’Albert Puig va tornar a sumar un nou triomf (2-0) que el permet liderar la classificació una jornada més amb tres punts d’avantatge respecte al Prat. Xavi Castellanos va anotar el primer gol del partit en el tram inicial (1-0, m. 18) i Marc Bernal va certificar el triomf en el segon temps (2-0, m. 54). D’aquesta manera, els blaugranes són líders en solitari amb 28 punts i jugaran contra l’Escola F. Gavà, tercer classificat, a domicili en la següent jornada.

ALEVÍ A – BARCELONISTA TERLENKA
Una nova victòria (24-0)

L’Aleví A va demostrar el seu potencial ofensiu vencent el Barcelonista Terlenka per 24-0. Les xifres dels de Jordi Pérez són d’escàndol: 108 gols a favor i només cinc en contra en 10 partits, que els permeten ser líders indiscutibles amb 30 punts, cinc més que la Damm B. Antonio Fernández va marcar sis gols, Samakou Nomoko en va anotar cinc, Pedro Rodríguez en va fer quatre, Albert Vicens va veure porta en tres ocasions i Jaume Gabriel, Arnau Mares i Guillermo Fernández van signar un doblet. El següent partit de l’Aleví A serà a domicili contra l’Igualada, sisè classificat.

AQUA HOTEL – ALEVÍ B
Desè triomf en deu partits (2-10)

L’Aleví B d’Eric Campos ha après a comptar els partits com a victòries. N’ha disputat deu i en els deu ha sumat els tres punts, fet que els permet liderar la classificació amb 30, sis més que l’Espanyol, que és segon. Broulaye Chama va obrir la llauna (0-1, m. 10) i, en el segon quart, els blaugranes van encaminar ja la victòria: Pol López amb un doblet, Nicolas Marcipar i Aymar Llanas. A la represa, Gerard Fragoso va anotar de penal (0-6, m. 31) i, tot seguit, Adam Argemí va anotar el setè. Jan Ferrer amb un gol i Aymar Llamas amb dos, completant el seu hat-trick, van tancar la golejada; encara que els locals van anotar dos gols gràcies a Eric Casanova i  Albert Armenteros per situar el definitiu 2-10. El proper partit dels blaugranes serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Vic Riuprimer, setè classificat.

ALEVÍ C – BLANCA SUBUR
Golejada per seguir invictes (10-1)

L’Aleví C d’Alex Urrestarazu segueix intractable al capdavant del Grup 1 de Primera Divisió, on compta els partits no només per victòries, sinó per golejades. El Blanca Subur, equip de la part baixa de la classificació, visitava la Ciutat Esportiva en un duel on els blaugranes partien com a clars favorits. Els pronòstics s’han complert amb escreix, en un duel que ha tingut Michal Zuk com a principal protagonista; el ‘12’ culer s’ha embutxacat un pòquer de gols. David Obinna ha signat un doblet, mentre que Arnau Luque, Raúl Expósito i Nabil Kaaouach també han vist porteria. El desè i darrer gol blaugrana se l’ha anotat en pròpia porta el conjunt visitant.

CAN VIDALET – ALEVÍ C
Segon triomf en dos dies (1-8)

L’Aleví C, que venia de vèncer dissabte contra el Blanca Subur (10-1), va disputar el diumenge un partit avançat perquè el 15 de desembre disputarà la Media Gol Cup. Tot i l’esforç físic, els blaugranes van sumar els tres punts i es mantenen al liderat amb 30 punts i un partit més. Tot i el gol inicial dels locals, obra de Marc Giménez (1-0, m. 2), el Barça va superar el Can Vidalet amb un doblet de Ïu Martínez (1-1, m. 19 i 2-1, m. 20). David Obinna també va contribuir al triomf amb un doblet (1-3, m. 28 i 1-7, m. 54) i van completar la golejada Jordi Pesquer (1-4, m. 35), Michal Zuk (1-5, m. 48), Arnau Luque (1-6, m. 53) i Adrià Bravo (1-8, m. 55).

SANTFELIUENC – ALEVÍ D
Continuen intractables (0-6)

L’Aleví D va sumar el novè triomf de la Lliga que el permet mantenir-se al capdavant de la classificació amb 27 punts. Morifing Siriki va encetar el triomf amb un doblet (0-1, m. 32 i 0-2, m. 34). Genis Clua va ampliar distàncies (0-3, m. 37), Ismael Ziani va unir-se a la festa golejadora (0-4, m. 42) i Sergi Mayans (0-5, m. 44) i Pedro Demiddi (0-6, m. 52) van tancar el resultat. El pròxim duel dels de Pau Moral serà L’Hospitalet Centre Esports, que és tercer, a sis punts dels culers.

GIMNÀSTIC MANRESA B – BENJAMÍ A
Nova exhibició a domicili (0-10)

10 partits, 10 victòries, l’escandalosa xifra de 105 gols a favor, i tan sols 7 dianes en contra. Lideratge sòlid de la lliga Preferent per certificar un primer tram de competició immaculat del Benjamí A de Juan Antonio Gil. La darrera de les golejades blaugranes (0-10) va castigar, aquest cop, al Gimnàstic Manresa. Una victòria que va tenir principalment dues cares: Ruslan Mba i Ebrima Tunkara, que es van adjudicar un hat trick cadascú. Roc Martínez, Daniel Gallego, Oriol Morató i Guiu Xuclà van completar la llista de golejadors culers d’un partit que ja es va encarrilar just després del xiulet inicial. Per encetar el desembre, el Benjamí A rebrà el Sant Andreu a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

BENJAMÍ B – GIMNÀSTIC MANRESA
Retrobament amb els tres punts (5-1)

Després de la derrota contra el Sant Cugat a domicili la jornada passada (2-1), el Benjamí B va tornar a sumar un nou triomf que el situa a la segona posició amb 24 punts, a sis de l’Espanyol A, que és el líder amb 30. Tot i el gol inicial dels visitants en la primera acció del partit, obra d’Erik Fernández (0-1, m. 1); Luca Pérez va aconseguir situar l’empat (1-1). Aniol Comajuncosa va capgirar el marcador (2-1, m. 14) i van sentenciar el partit Guifré Valdivia (3-1, m. 34), Ignasi Bassas (4-1, m.  44) i Pol Puigmal (5-1, m. 47). Amb tot, el pròxim enfrontament dels de Mario García serà contra l’Escola F. Gavà a domicili.

BENJAMÍ C – ESC. F. GAVÀ
Triomf d’autoritat (4-0)

Nou partits i nou triomfs del Benjamí C que el permeten liderar la classificació amb 27 punts, tres més que el Cubelles, segon amb 24. Dragos Bivol va ser l’autor dels dos primers gols (1-0, m. 8 i 2-0, m. 27). Poc després, Darwin Zamora va ampliar distàncies al marcador (3-0, m. 30) i Chukwubunkem Duru va tancar el resultat (4-0, m. 46). El següent partit dels de David Sánchez serà a domicili contra la Fundació Unió Esportiva Cornellà.

SANT GABRIEL – BENJAMÍ D
Tres punts contra un rival directe (1-2)

El Benjamí D va superar amb nota un dels partits més complicats de tot el campionat visitant el camp del Sant Gabriel, segon a la classificació. Divine Ikenna va obrir la llauna abans de finalitzar el primer quart (0-1, m. 11). Marcos Garcia, però, va situar l’empat al lluminós tot just començar el tercer quart (1-1, m. 25). El Barça va insistir de cara a porta i va aconseguir el definitiu 1-2, obra de Jose Basagaña (m. 38). Amb tot, els blaugranes són quarts a la classificació amb 19 punts i rebran la visita de la Fundació Unió Esportiva Cornellà en el pròxim duel.

PREBENJAMÍ – SANT VICENÇ DELS HORTS
Tornen a sumar els tres punts (4-2)

Els més petits de la casa van tornar a retrobar-se amb la victòria després de vèncer per 4-2 al Sant Vicenç dels Horts. D’aquesta manera, els de Dani Segovia van sumar el tercer triomf de la temporada. Joan Chaparro va obrir la llauna (1-0, m. 11) i ja, en el segon quart, Pol Jou va anotar el segon (2-0, m. 13). Fode Diallo va aconseguir un doblet en menys de cinc minuts (3-0, m. 18 i 4-0, m. 23). Els visitants van escurçar distàncies al marcador amb gols de Samuel Martos (4-1, m. 24) i Víctor Chirvas (4-2, m. 40), però no van ser suficients per impedir el triomf als blaugranes. Així doncs, el Prebenjamí suma 14 punts i visitarà el camp de l’Anoia en la propera jornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut