Els Barça Legends i els Milan Glorie presenten la seva gira internacional 'Legends of style'

Els Barça Legends i els Milan Glorie presenten la seva gira internacional 'Legends of style'

El FC Barcelona i l'AC Milan faran una gira conjunta amb els seus equips de jugadors de llegenda amb motiu del 120è aniversari de tots dos Clubs

El FC Barcelona i l'AC Milan han presentat aquest divendres la gira conjunta que faran amb els seus equips de jugadors de llegenda amb motiu del 120è aniversari de tots dos Clubs a partir de la pròxima primavera i que portarà per nom Legends of style, en un acte liderat pel directiu Pau Vilanova. Els equips de Barça Legends i Milan Glorie es veuran les cares en diferents països del món en unes trobades esportives que aniran més enllà del propi partit, i que, a més, s'allargaran durant cinc dies amb diferents activitats per acostar les estrelles de tots dos clubs als seus fans a tot el planeta.

La presentació d'aquesta gira mundial ha tingut lloc a la sala de premsa del Camp Nou, coincidint amb la celebració dels 120 anys del FC Barcelona. En aquesta presentació, el directiu del FC Barcelona Pau Vilanova ha destacat que aquesta activitat permetrà “transmetre els valors d'aquests dos equips històrics i acostar-nos als nostres seguidors a tot el món, a més d'expandir la marca Barça”.

Entre els principals impulsors del projecte hi ha l'exjugador de tots dos equips Demetrio Albertini, que ha assegurat que va començar a preparar aquesta gira inèdita fins avui fa uns sis mesos, ajuntant dos dels clubs amb més seguidors a tot el món i amb uns estils de joc molt clars i molt diferents, i deixa clar que “l'objectiu és el de poder portar els dos clubs a llocs on el primer equip no pot arribar i comptar amb la il·lusió de donar la volta al món al costat dels ambaixadors més importants de cada Club, que són els Legends”.


Juntament amb Albertini, han participat a la presentació d’aquesta gira conjunta els exfutbolistes Daniele Massaro, el brasiler Dida i l’entrenador culer Albert Chapi Ferrer.

Cadascuna de les etapes de la gira Legends of style comptarà amb una sèrie d'activitats que es dilataran durant gairebé una setmana i faran que la presència dels exjugadors de tots dos equips tingui un gran impacte a les ciutats que visitaran. Entre altres accions destaquen la realització d'alguns clínics al costat de nens de la ciutat, rodes de premsa amb els mitjans locals, meet and greet amb els espònsors, la creació d'un village i, finalment, el partit de 90 minuts entre tots dos equips.

En finalitzar la presentació, els dos equips, que celebren durant aquests dies els actes dels 120 anys de la seva fundació, van fer un intercanvi dels llibres oficials que s'han creat per commemorar aquesta efemèride.

Abans de l'arrencada de la gira Legends of style, els Barça Legends disputaran un quadrangular a Sao Paulo (el Brasil) contra el Bayern de Munic, el Borussia Dortmund i el Sao Paulo el pròxim 15 de desembre i tindran un altre compromís contra el Liverpool FC Legends el 28 de març a Anfield Road.

Què són els Barça Legends?

Els Barça Legends són el resultat d'un programa del FC Barcelona que té com a objectiu posar en valor la figura dels futbolistes que han vestit la samarreta del Club. El projecte té la voluntat de contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors, així com rendibilitzar la carrera dels esportistes més enllà de la seva retirada professional. Aquesta iniciativa preveu la disputa de diversos partits i l'organització d'esdeveniments paral·lels a diferents llocs del món.

Intercanvi de llibres entre el Milan i el FC Barcelona, amb la presència del directiu Pau Vilanova
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut