Futbol sala formatiu: Mantenen els liderats

Triomfs contundents dels més petits de la secció

L’equip juvenil es va imposar per 0 a 8 a l’Arrels, en un partit dominat en tot moment on les ocasions s'han anat succeint durant tot el primer temps. L'Arrels va fer quatre xuts a porta en els darrers 4 min fruit d'una certa relaxació pel resultat. Gols de Dani (min 13), Viedma (min 12.30 h), Jorge (min 11), Christian (min 10) i Puchi (min 5).

La segona meitat va ser més travada, ja que l'Arrels ha pujat el seu nivell defensiu. Malgrat això, han aconseguit anotar tres gols més en una segona part molt menys lluïda. Gols de Jorge (min 19), Viedma (min 8) i Iker (min 2).

Triomf contundent

Amb una brillant segona part, el Cadet es va imposar a l'Industrias Santa Coloma per 10 a 2. En els primers minuts de joc el Barça va intentar imposar el seu domini sobre un Industrias que sorprenia amb una defensa alta. Una pilota llarga del porter colomenc permetia als visitants marcar el 0 a 1.

Els blaugranes intentaven recuperar el seu nivell de joc, però tenien massa imprecisions. A partir de l’equador de la primera meitat els blaugranes van intensificar el seu domini i ho van aconseguir quan als 11 minuts equilibraven el partit gràcies a una recuperació en zona alta. Seguidament, una bona jugada col·lectiva dels barcelonistes els posava per davant. L’alegria, però, va durar poc, ja que, dos minuts més tard, una jugada desafortunada de la defensa del Barça, que introduïa la pilota a la pròpia porteria, tornava a posar les taules en el marcador. El conjunt barcelonista va seguir imposant el seu joc i ràpidament va tornar a establir l’avantatge. Dos gols seguits van permetre als de la Ciutat Esportiva enfilar el camí dels vestidors amb un marcador favorable de 4 a 2.

A la represa, el Barça va sortir disposat a sentenciar el matx. Al primer minut marcava el 5 a 2. Ja sobre l’equador d’aquesta segona meitat i aprofitant la sortida d’un córner posaven el 6 a 2 que semblava sentenciar el partit. I més encara, quan una altra bona recuperació en zona de construcció colomenca permetia als nois de Martí Graells i Guillem Puchal posar el 7 a 2 en l’electrònic. A partir d’aquest moment, els visitants van optar per la tàctica del porter-jugador. Això va permetre als blaugranes, en la recuperació de pilota en diverses jugades, eixamplar el seu avantatge en el marcador per posar un contundent 10 a 2 final.

F.C.BARCELONA: Joan, Víctor, Pol Salas, Pol Cano i Adrián –cinc inicial. També van jugar: Martí, Toni, Roger, Dani, Marc Paterna, Pau Codony i Eudald.

GOLS:

0-1. (min 2), 1-1 Eudald (min 11), 1-2 Pol Cano (min 13), 2-2 (min 15), 3-2 Dani (min 16), 4-2 Pol Cano (min 17), 5-2 Pol Cano (min 21), 6-2 Pol Salas (min 30), 7-2 Roger (min 32), 8-2 Marc Paterna (min 34), 9-2 Marc Paterna (min 35), 10-2 Marc Paterna (min 36)

En altres partits de la jornada, l'Infantil va seguir l’estela del Cadet i es va imposar per 8 a 1 a l'Industrias Santa Coloma. En un altre duel davant un altre equip de Santa Coloma, el Manent, l’equip aleví va emportar-se el triomf per 1 a 7.