Torneig de Bàsquet 3x3 per a joves el 23 de desembre

Torneig de Bàsquet 3x3 per a joves el 23 de desembre

Obert el formulari d'inscripcions fins al 19 de desembre a les 23.59 h per a socis, fills de socis o amics, nascuts entre el 2008 i el 2011

El dilluns 23 de desembre, el FC Barcelona organitza la tercera edició del Torneig de Bàsquet 3x3 per a socis, destinats a joves de 8 a 11 anys, nascuts entre el 2008 i el 2011, que siguin socis del Barça o que acreditin que algun dels seus pares o tutors són socis.

El torneig, inclòs dintre de les activitats de Nadal organitzades pel Club, serà una competició de la modalitat 3x3 i es disputarà al Palau Blaugrana entre les 10.00 h i les 14.00 h del dilluns 23 de desembre.

En aquesta edició, el Torneig de Bàsquet 3x3, a més dels joves socis, fills de socis o amics, també s’ha convidat a participar-hi als jugadors de la FCBEscola de Bàsquet, i els esportistes que formen part dels Esports Amateurs. El Torneig té places limitades, que seran atorgades per ordre d’arribada dels formularis. El preu d'inscripció per als socis és de 7 €, mentre que per a la resta de participants és de 10 €.

Tots aquells interessats a participar-hi, tenen temps fins el 19 de desembre a les 23.59 h per formalitzar la seva inscripció en el següent enllaç:

Cal recordar que tots aquells que vulguin participar al torneig de bàsquet hauran d'inscriure-s'hi amb l'autorització signada.

TOTA LA INFORMACIÓ DEL TORNEIG

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut