Sant Adrià – Barça: duel pel liderat

Sant Adrià – Barça: duel pel liderat

El Barça s’enfronta aquest vespre al Snnat’s Sant Adrià en un duel que decidirà el nou líder de la Lliga Femenina 2

Duel de màxim nivell el que es viurà aquest vespre a Sant Adrià del Besós, entre l’Snnat’s Femení Sant Adrià i el Barça Bàsquet Femení. Els dos equips catalans es veuran les cares en un partit del qual sortirà el nou líder del grup B de la Lliga Femenina 2.

La pintura i el físic, aspectes clau

L’últim precedent entre les del Besós i les del Llobregat va ser la semifinal de la Lliga Catalana, partit que va acabar amb victòria de les morades per 60-70. Un enfrontament que va tenir amb dues cares. La primera, la dels dos quarts inicials en els quals el Barça va dominar, mentre que després del descans va ser el Sant Adrià qui va passar a tenir el control del partit gràcies a una defensa zonal que va col·lapsar l’atac blaugrana.

En relació a aquell partit, el tècnic del Barça, Isaac Fernández, assegura en la prèvia del partit que “no és un partit de referència, llavors els dos equips arribàvem amb només tres setmanes de rodatge. Crec que ens serveix per saber per on aniran els tres, però que els dos equips han canviat molt”.

L’entrenador blaugrana preveu un partit “molt dur físicament, especialment per dintre”, doncs el Sant Adrià compta amb tres jugadores per sobre de l’1,90 d’alçada. Diarra, Keita i Kovacevic són els eixos centrals de l’atac morat amb una mitjana de 13,1, 8 i 8,9 punts, respectivament.

Pel que fa a la situació de les culers, el Barça arriba després d’un partit complicat davant el Segle XXI en el qual, tot i no veure perillar la victòria en cap moment, les locals es van quedar en uns escassos 43 punts -la puntuació més baixa fins al moment-, una situació que no preocupa a Fernández, doncs assegura que “tots tenim un dia dolent, pot ser no vàrem tenir capacitat de reacció, però mai vàrem veure perillar el partit i això va fer que no ens exigíssim més”. 

Un bon inici

Pel que fa a la classificació, els dos equips arriben amb sis victòries i només una derrota. En cas de victòria, el Barça es situarà líder, per davant de l’Ardoi (6 victòries i dues derrotes), mentre que una derrota de les de Sant Feliu deixaria a les culers en segona posició per bàsquet “average”.

Aquesta situació permet al tècnic blaugrana mostrar-se optimista en un any “que era una incògnita, perquè canviàvem moltes peces i mai saps si acabarà de funcionar tot tant bé”. De fet, Fernández assegura que “està clar que abans de començar la lliga signava estar en aquesta situació al final de la primera volta, estem en un bon moment, tot i que, ara mateix, la classificació segueix sent anecdòtica”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut