Un Barça de menys a més cau a Puigcerdà

Els blaugrana van caure en un partit molt ajustat decidit en l’últim període i en el qual el Barça va millorar amb el pas dels minuts

Derrota del Barça a la complicada pista del Puigcerdà. L’ambient del palau de gel de la Cerdanya va passar factura a un Barça que no va començar bé el segon derbi de la temporada.

Els locals es van poder avançar en el minut 8 de partit en una acció de superioritat. El Barça però, va poder igualar amb el gol d’Oriol Rubio que tornava després de ser baixa la setmana passada.

Amb l’empat a 1 en el marcador, els blaugrana salvaven una situació complicada, després que en els primers 20 minuts de joc foren els locals els que dominaren el partit. En el segon temps, els homes de Marcus Fajardo van passar a tenir la iniciativa de joc i, en una acció d’inferioritat, el gran dels Rubio repetia en el minut cinc de període.

El Puigcerdà reaccionaria quan millor estava jugant el Barça. Amb dues dianes, els de la Cerdanya capgirarien el marcador per posar el 3-2. Així i tot, el 21 del Barça no donaria el braç a tòrcer i tornaria a empatar el derbi amb el seu tercer gol de la nit (3-3).

En l’últim temps, els de Fajardo van tenir ocasions de sobre per tornar a avançar-se, però van ser els locals els que van aprofitar un “power play” per situar el 4-3 definitiu.

El Txuri passa al davant

La derrota en el derbi deixa al Barça com a segon classificat de la lliga, doncs el Txuri es situa com a líder de la LNHH amb 16 punts (tres més que els culers).

La propera jornada, els de Sant Sebastià visitaran Barcelona en el primer partit de la segona volta.