La Nit de les Penyes premia Sandro Rosell

La Nit de les Penyes premia Sandro Rosell

L'expresident barcelonista rep el premi 'Sentiment blaugrana', atorgat per la Federació del Barcelonès Est

El divendres 22 de novembre passat, la Federació de Penyes Barcelonistes Barcelonès Est va celebrar una nova edició de la seva tradicional Nit de les Penyes que va tenir lloc a l’hotel Alimara de Barcelona.

En aquesta ocasió va destacar la presència de l’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell, que va recollir el trofeu Sentiment blaugrana lliurat per la Federació organitzadora de l’acte. Rosell va agrair el premi i va recordar el temps passat a la presó, on, durant dos anys, escoltar els partits del Barça per la ràdio li permetia “sentir-se més lliure”, segons les seves pròpies paraules. Visiblement emocionat, Sandro Rosell va agrair el suport rebut al Camp Nou i especialment als seguidors de l’Espai d’Animació.

L’expresident barcelonista va aprofitar l’oportunitat que li va oferir l’acte per agrair el suport i ajuda de totes aquelles persones que van anar a visitar-lo a la presó, com ho va fer el directiu Pau Vilanova, responsable de penyes i també present a la Nit de les Penyes. Sandro Rosell va acabar comentant: “Quan Pau Vilanova em va dir que m’atorgaven aquest premi, primer li vaig dir que no perquè mai m’han agradat els premis, però després vaig pensar que aquest era un premi diferent, ofert per les penyes al Sentiment blaugrana, i que me’l puc merèixer igual que tots vosaltres”.

A la Nit de les Penyes també es va rendir homenatge als 40 anys de la primera Recopa que va guanyar el Barça a Basilea, i que es va personalitzar amb la presència dels exjugadors Juan Manuel Asensi, Pere Valentí Mora i Paco Martínez, components d’aquella plantilla, i també es va fer el lliurament del premi Optimisme blaugrana al periodista Frederic Porta i al penyista Salvador Torres, vicepresident de la Confederació Mundial de Penyes i president de la Federació de les comarques de València i Marina Alta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut