Barça B – Betis Futsal (2-2): Empat davant el líder

Barça B – Betis Futsal (2-2): Empat davant el líder

Els joves blaugrana planten cara al candidat més clar a l’ascens

El líder de la Segona Divisió de l'LNFS visitava la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Un repte majúscul per als joves entrenats per Xavi Closas. Cara a cara es trobaven els dos màxims golejadors de la categoria: Buendía dels bètics i Peña del Barça B. En el primer temps la igualtat ha estat la tònica i en els segons vint minuts Buendía i Peña demostraven el seu olfacte de gol per deixar un meritori empat en el marcador.

Equilibri a Sant Joan Despí

En els dos primers minuts de joc ambdós equips demostraven que anaven pel partit. Catalans i andalusos disposaven d’ocasions per marcar, però les intervencions encertades dels porters desfeien la possibilitat que s’obrís el marcador. El partit avançava i l’equilibri era el que es veia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en els primers 8 minuts de joc.

Aquest equilibri es trencava en el marcador en el min 9. Un xut de Buendía arribava al fons de la porteria blaugrana, que posava el 0 a 1. Amb aquest resultat, els joves blaugrana posaven més pressió sobre la porteria bètica. El Barça B disposava d’ocasions, però la pilota no volia entrar.

La feina donava el seus fruits: en el minut 15 Nicolás empatava amb un potent xut i a la vegada situava el Betis amb la cinquena falta. Mantenint l’equilibri que s’estava veient, els blaugranes, en el minut 18, també arribaven a la cinquena falta i qualsevol acció podia canviar el resultat al descans. A 46 segons per a la fi del primer temps, arribava la sisena falta visitant, però el blaugrana Peña no encertava amb el xut i al descans es mantenia la igualtat.

Lluitant fins al darrer instant

Les coses no començaven bé per als blaugranes. En el minut 3 de la represa, el golejador bètic Buendía aconseguia el segon gol visitant. Els dos equips es posicionaven amb ordre a la pista i el marcador no es movia, a l’equador del segon temps.

En els darrers cinc minuts, el Barça B cercava la porteria rival amb un Betis ben posicionat a la pista i que sabia sortir a la contra amb perill. Un xut de David Peña, a la sortida d’un falta, empatava el partit quan quedaven una mica més de tres minuts pels 40 reglamentaris.

Els visitants han apostat pel porter-jugador a la recta final, però la defensa blaugrana ha estat excel·lent i el resultat ha estat d'empat.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – Real Betis Futsal (2-2)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut