Barça - Calafell Tot l’Any: Empenta ofensiva i nou triomf (6-3)

Barça - Calafell Tot l’Any: Empenta ofensiva i nou triomf (6-3)

Els blaugrana s’enduen la setena victòria consecutiva en l’OK Lliga després de superar un intens rival

Festival anotador al Palau Blaugrana. El Barça s'endú un treballat triomf davant el Calafell Tot l'Any (6-3) en un partit de molta energia ofensiva, neutralitzada pels porters. Encara que la primera meitat ha acabat amb un solitari gol barcelonista, la segona ha abocat l'electricitat golejadora. En aquest matx de la jornada 9 de l'OK Lliga, João Rodrigues, amb un hat-trick, Pau Bargalló, amb un doblet, i Pablo Álaverez han materialitzat les nombroses aproximacions a la porteria rival.

Múltiples ocasions, únic gol

El Barça - Callafel ha presentat una elèctrica empenta ofensiva al Palau Blaugrana que s’ha sostingut amb el pas de temps. En l’enèrgic començament, els blaugrana s’han imposat en l’intercanvi de llançaments. Pau Bargalló (min. 6) s’ha desmarcat de l’ortodòxia del partit i ha enviat la bola al fons de la xarxa amb un xut de cullera. I és que prèviament, les porteries havien tremolat fins a tres vegades. El mateix davanter català s’ha topat amb la fusta i ha seguit la tendència de Pablo Álvarez i del visitant Sergi Torné.
 
Una tendència que el Callafell no ha abandonat. Perquè el conjunt del Baix Penedès ha estavellat una altra bola al pal quan estava amb inferioritat numèrica. Una superioritat que els barcelonistes, tot i la bateria d’ocasions i inclús una falta directa, no han pogut aprofitar. Així doncs, tot i la vehement successió d’accions de perill els d’Edu Castro no han trobat el gol que dinamités la sensació de perill sobre el parquet. Els porters Sergio Fernández i Martí Serra han deixat l’electrònic en un solitari 1-0 al descans.

Pluja de dianes

Amb l’aire del descans, semblava que ambdós porters mantindrien la xarxa estàtica. Però la segona meitat ha vist vuit dianes més. Tot i les intervencions de mèrit de Sergio Fernández i de Martí Serra, l’electrònic final ha reflectit un intens 6-3. João Rodrigues, fins a tres vegades, Pablo Álvarez, que hauria pogut ampliar les seves estadístiques anotadores de marcar una falta directa, i Pau Bargalló han signat unes dianes que han trobat resposta en l’elenc local.
 
Així doncs, el matx ha estat disputat i obert fins a la seva finalització. Però els d’Edu Castro -que han comptat amb la novetat de Nil que ha tornat després d’estar absent sis partits per una lesió a l’espatlla esquerra, però amb la baixa de Pascual per molèsties a l’adductor- s’han endut la setena victòria consecutiva en l’OK Lliga. El pròxim rival del Barça serà el Lleida Llista Blava (diumenge 24 de novembre - 12h.)

FITXA DEL PARTIT

Barça, 6
Calafell Tot l’Any, 3
 
Barça: Sergio Fernández, Pablo Álvarez, Pau Bargalló, Sergio Pandero i Helder Nunes -cinc inicial- Ignacio Alabart, Nil Roca i João Rodrigues.
Calafell Tot l’Any: Martí Serra, Sergi Romeu, Guido Pellizzari, Sergi Torné, i Arnau Xaus -cinc inicial- Àngel Rodríguez, Palau Pascual, David París, Sergi Raventos i Oriol Palau.
 
Gols: 1-0, Pau Bargalló (min. 6); 2-0, João Rodrigues (penal) (min. 33); 3-0, Pablo Álvarez (min. 39); 3-1, Sergi Torné (min. 40); 3-2, Guido Pellizzari (min. 42); 4-2, Pau Bargalló (min. 45); 4-3, Arnau Xaus (min. 47); 5-3, João Rodrigues (min. 49); 6-3, João Rodrigues (min. 49).
 
Àrbitres: Dani Villar i Tània Pardo. Han amonestat amb dues targetes blaves el visitant Guido Pellizzari (min.14 i min. 43) Faltes: 9 - 9. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut