Barça – Liberbank Cantabria Sinfín: Un partit de Lliga per fer créixer l’handbol

Barça – Liberbank Cantabria Sinfín: Un partit de Lliga per fer créixer l’handbol

(12:00 hores) Els blaugranes reben al conjunt càntabre en horari matinal en un Palau Blaugrana que comptarà amb un gran ambient festiu. “Serà un partit diferent”, reconeixia Gonzalo Pérez de Vargas en la prèvia

No és gens habitual, però el Barça jugarà aquest dimarts un partit oficial en horari matinal. A les 12 hores el conjunt de Xavi Pascual sortirà a la pista del Palau Blaugrana per disputar el duel de la jornada 11 de la Lliga Asobal contra el Liberbank Cantabria Sinfín. L’entrada serà gratuïta, i el partit servirà per promocionar l’handbol entre escoles i clubs esportius. És a dir, que la gran majoria d’assistents seran nens i nenes que viuran de ben a prop l’atractiu de l’handbol, amb els seus ídols a tocar.

Esportivament, el partit enfrontarà al líder invicte de la competició, el Barça, amb el vuitè classificat, el Liberbank Cantabria Sinfín. El conjunt càntabre posarà a prova la ratxa dels blaugranes, que han guanyat els 10 partits de Lliga disputats fins al moment. El duel arriba després d’una nova victòria en la Lliga de Campions contra l’Aalborg Handbold danès (44-35), i pocs dies abans d’una altra visita europea d’alçada. El dissabte, a les 20h, els blaugranes rebran al campió alemany, el Flensburg-Handewitt, al Palau.

El Barça va completar aquest dilluns l’entrenament previ al partit de Lliga, i en acabar la sessió Gonzalo Pérez de Vargas va atendre a Barça TV. El porter, que va reconèixer que “és un partit diferent”, degut a l’horari, advertiat també que “haurem d’estar molt atents”. El guardià de la porteria del Barça també va remarcar les virtuts del rival d’aquest dimarts, que fa dues jornades va aconseguir una meritòria victòria a la pista del Liberbank Cuenca.

Per al partit Xavi Pascual donarà entrada a l’extrem del filial Mamadou Diocou en el lloc de Víctor Tomàs, que descansarà de cara al partit del cap de setmana. Així doncs, el tècnic blaugrana encara haurà de descartar un jugador més en la convocatòria final.

Aquest partit serà el primer dels dos que es viuran al Palau Blaugrana aquest dimarts, ja que pel vespre serà el torn del Barça d'hoquei patins. L'equip dirigit per Edu Castro disputarà el partit de l'OK Lliga davant el Club Patí Calafell Tot l'Any a les 21 hores.

Les declaracions de Gonzalo Pérez de Vargas en la prèvia del partit:

“És un equip que ha millorat molt. Està jugant bé i ha estat capaç de guanyar a pistes complicades, com la del Conca. Venen a Barcelona sense complexes i buscaran crear-nos problemes”.

“És una bona oportunitat per a que molts nens i nenes vinguin al Palau a animar-nos i a veure un partit de Lliga en directe”.

 “Hem fet una preparació de partit com si fos de Champions. Per als jugadors que no coneixen aquest tipus d’equips han de saber que tenen bons jugadors i estan sumant bons resultats”.

“Estem en un punt de la temporada de molta càrrega. Fins a l’aturada tenim alguns partits d’alt nivell. Tot i que estem preparats, és cert que després del partit contra l’Aalborg les cames pesen una mica”.

“L’horari no ens ha d’afectar, perquè estem acostumats a estar entrenant a aquesta hora. És diferent, i a alguns jugadors els agrada tenir una rutina, però el motiu pel qual juguem a aquesta hora és un encert”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut