Promoció especial per riure amb la comèdia

Promoció especial per riure amb la comèdia "Pel davant i pel darrera"

Els socis poden disposar d'un 2x1 a la funció del divendres 22 de novembre al Teatre Borràs de Barcelona

“Pel davant i pel darrera” celebra amb els socis del FC Barcelona les 1.500 funcions de la que és probablement la millor comèdia del mon.

Aquesta celebració tindrà lloc a la funció del divendres 22 de novembre al Teatre Borràs de Barcelona (20.30 h), amb una promoció de 2x1 per a tots els socis del club, amb un màxim de 4 entrades per carnet, que permet compartir el descompte amb familiars o amics.

La promoció està limitada a l’aforament disponible i es poden adquirir localitats a qualsevol zona del teatre.

Per disposar de la promoció caldrà fer la compra online i introduir la paraula clau PeldavantFCB al final del procés a la pregunta “tens un codi promocional?”. 

Enllaç de compra: https://www.grupbalana.com/teatre/obres/pel-davant-i-pel-darrera/

Paraula Clau: PeldavantFCB

Sinopsis de l’espectacle

“Pel davant i pel darrera" és una maquinària perfecte per fer riure. És probablement la comèdia més divertida que mai s'ha fet d'ençà que es va estrenar a Londres l'any 1982. Una comèdia que no passa de moda, que a Barcelona ha fet riure durant més de tres dècades i que el públic agraeix poder recuperar.

Una comèdia brillant que narra la caòtica història d’una companyia de teatre que lluita per aconseguir acabar una funció que s’ha convertit en un veritable malson.

Més informació: https://www.grupbalana.com/teatre/obres/pel-davant-i-pel-darrera/

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut