El planter segueix en creixement

Bon cap de setmana per als equips de base femenins a nivell competitiu i d’aprenentatge

El cap de setmana al planter femení de futbol ha deixat una altra bona collita, malgrat la derrota del Barça B a Lezama, en un interessant duel de filials. A continuació repassem els resultats:

Athletic Club B – Barça B  (3-1)
Com no podia ser una altra forma, el duel de filials va ser un xoc d’estils, amb les blaugranes buscant el control del joc i les locals mostrant la seva verticalitat. El Barça avançar-se al minut 20 amb un gol de Tere Morató des de fora l’àrea, però el 0-1 no va trencar la igualtat. Les lleones van capgirar el marcador amb dos gols a la represa, el segon dels quals en la jugada posterior d’una bona oportunitat visitant. Segurament aquesta seria l’acció clau del matx. A partir d’aquí les de Jordi Ventura ho seguirien intentant fins al final, quan arribaria la sentència local. En una renyida Reto Iberdrola, el conjunt barcelonista ara és sisè.

Juvenil – Penya Blanc-i-Blava La Roca (4-1)
Les victòries del planter van arribar des de les d’Oscar Belis en avall. A la Ciutat Esportiva Joan Gamper, les culers van sumar un nou triomf a la Preferent Juvenil. Els gols de Claudia Riumallo (2), Laura Lobo i un quart en pròpia porta van batre un rival combatiu. L’equip ha guanyat les set jornades disputades.

Sector Montserratina – Infantil (0-6)
Nova golejada a la Segona Divisió Infantil masculina. A Viladecans, un hat-trick  de Martina Pubilla va deixar el matx resolt al minut 26. Raquel Capdevila, Celia Segura i Gadea Blanco van completar la festa. El Barça és un dels dos clubs que ha vençut els cinc compromisos de la Lliga.

Aleví E – Atlètic Vilafranca (8-1)
També amb contundència va sumar els tres punts el quadre que entrena Pablo Álvarez. Això sí, va haver de picar pedra fins al segon quart per obrir la llauna. Des d’aleshores, no va tenir aturador. Anna Quer (3) Júlia Sánchez (2), Kautar Azraf (2) i Daniela Teixidor van ser les realitzadores del colíder de la Segona Divisió Aleví Masculina (grup 4).

Espluguenc – Aleví F (3-4)
El partit amb el final més emocionant del cap de setmana el van protagonitzar les més menudes, que van vèncer a domicili per la mínima gràcies als gols de Laia Cabetas, Dunia Martínez, Paula Domínguez i Elena Vizuete. Les de Jaume Comellas continuen així amb la línia ascendent i ja acumulen tres victòries consecutives a la Tercera Divisió masculina.