Barça B – Santiago Futsal (3-2): Primer triomf a casa

Barça B – Santiago Futsal (3-2): Primer triomf a casa

Amb un joc talentós, els joves del segon equip s’emporten la primera victòria com a locals

Els blaugranes cercaven el primer triomf com a locals. Guanyar a casa s’havia convertit en un repte i un Santiago Futsal que arribava a la Ciutat Esportiva en dotzè lloc de la taula era un rival propici. El gol de Povill avançava el Barça B al descans i, a la segona part, dos gols de Peña i un excel·lent posicionament sobre la pista van donar el triomf als blaugranes.

Recompensa al talent

Inici intens a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El Barça B dominava però els gallecs feien lluir, amb una doble aturada, el porter local Óscar. El partit seguia en una tònica d’equilibri. Els locals tenien la pilota però no trobaven porteria i els visitants donaven alguns ensurts a la porteria local.

A poc a poc el Barça xutava a la porteria gallega i prenia el control del partit. Els minuts seguien avançant amb una tendència similar, però en el minut 17 el Barça B feia la seva cinquena falta. En el minut 18 un xut llunyà i ajustat al pal del barcelonista Povill obria el marcador i amb aquest resultat finalitzaven els primers 20 minuts.

Control Blaugrana

A la segona part, el Barça B sortia amb ganes de sentenciar el partit. En el segon minut de joc, David Peña, d’un xut creuat, establia el 2 a 0. Però quan més dominava el Barça, arribava el gol del Santiago. Un contraatac visitant el finalitzava Pirata, en el minut 23 de joc.

Però els blaugranes volien inaugurar el seu compte de triomfs a casa i, de nou, David Peña, molt atent, robava la pilota de peus del porter visitant, en una sortida fora de l’àrea, i marcava el 3 a 1 en el minut 26 de joc. Els joves de Xavi Closas dominaven el ritme del partit i els minuts passaven amb un resultat favorable.

Els locals tenien el control del partit i el Santiago poca cosa podia fer davant un Barça B molt ben posicionat sobre la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els gallecs, en els darrers 3 minuts, optaven per jugar amb el porter-jugador i en treien profit amb un gol de Pirata (3-2) en el minut 38. L’emoció es va mantenir fins al darrer segon, però el resultat ja no es va moure.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – Santiago Futsal (3-2)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut