Examen de consistència davant del Burela

Examen de consistència davant del Burela

L’equip s’autoexigeix “màxima concentració” per evitar excessos de confiança en un partit trampa al Palau

El Barça afronta amb respecte el partit contra el cuer, el Burela, que es disputarà aquest divendres al Palau (21:15h, Esport3). Els gallecs venen de superar el Peñíscola en l’últim partit (2-1) i arriben sense res a perdre al Palau. El Barça, per la seva banda, va curar les ferides de l’última derrota al Palau contra Palma amb una contundent victòria a Còrdova (2-6) i necessita els 3 punts per mantenir viu el pols amb Movistar Inter al capdavant de la classificació.

Torna Aicardo

En l’àmbit purament esportiu, el tècnic Andreu Plaza ha confirmat a la prèvia que Aicardo tindrà minuts contra el Burela, un cop ja recuperat de l’esquinç al lligament lateral intern del genoll dret que l’ha mantingut 4 setmanes de baixa.

“El Burela no té res a perdre al Palau i això el converteix en un rival especialment perillós. Està clar que ja pensem en la Champions perquè només falten dues setmanes per a la Elite Round, però durant els 40 minuts que dura el partit només podem pensar en el Burela si no volem disgustos”, avisa Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut