Gran nivell del juvenil del futbol sala

Els de Pep Ruiz guanyen per 5 a 4 el Manresa i continuen invictes

L’equip Juvenil del Barça de Futbol sala continua amb una gran marxa, en el Grup 3 de la Divisió d’Honor Juvenil. Set partits i set triomfs el deixen al capdavant de la taula, empatat amb el Palma, proper rival, i L’Hospitalet Bellsport.

El darrer triomf es va produir el passat cap de setmana davant el Manresa per 5 a 4. En els primers 10 min el domini ha estat blaugrana, tot i que sense veure porteria rival de manera clara.

En el min 10, després d'una pèrdua en sortida de pressió pròpia, el Manresa s'avançava. 40 segons després, Iker després d'una gran passada d'Aniol, anotava l'empat. El partit passava a no tenir un clar dominador i això ho aprofitava Manresa per marcar l´1 a 2 després d'un parell de rebots en un córner. Acabava la 1a part amb 1 a 2 per Manresa malgrat haver xutat 4 cops a porta.

La segona part ha estat absolutament de color blaugrana i  s’ha jugat, pràcticament, tota l'estona en camp rival. En el minut 4, Christian empatava a 2 després d'una gran transició. 40 segons més tard, el Manresa en l'única jugada trenada de la 2a part, aconseguia el 2 a 3. Aniol empatava a 3 a falta d'11 min pel final en gran jugada col·lectiva amb Iker i 3 min després, Iker posava per davant el Barça, 4 a 3, després de combinar amb Aniol en una contra.

El 5 a 3 arribava a 5 min. pel final gràcies a una jugada col·lectiva materialitzada per Christian. El Manresa, sortia de 5, i a falta d'1:20 posava emoció anotant el 5 a 4 que seria definitiu.