Bons resultats en el cap de setmana d’homenatge als 40 anys de la Masia

Solament els més petits del futbol formatiu blaugrana han perdut el seu partit, la resta ha acabat amb triomf o empat barcelonista

ESPANYOL B - JUVENIL B
Derbi amb alternatives (2-2)

Els Juvenils B d’Espanyol i Barça es veien les cares amb grans aspiracions; els blanc-i-blaus, igualar el Barça al capdavant de la classificació i, els blaugranes, refermar el liderat del grup 7 de la Lliga Nacional. Els dos conjunts, situats a la zona alta de la classificació, es van acabar repartint els punts en un derbi que va tenir alternatives, pel que els blaugranes es mantenen al capdavant de la taula empatats a 23 punts amb el Girona B. L’Espanyol B va anar per feina des de l’inici, i es va avançar en el marcador ben d’hora amb un gol d’Adrià (1-0, m. 7). Els locals van dominar el resultat durant la primera meitat, marxant al descans amb la victòria momentània. Però els d’Óscar López van sortir endollats dels vestidors i van capgirar el marcador en un tres i no res. Diego López va empatar el derbi (1-1, m. 49), i Marc Alegre culminava la remuntada blaugrana (1-2, m. 52). L’Espanyol B, però, no ho havia dit tot i, 10 minuts després, tornava a igualar el matx des dels 11 metres gràcies, una altra vegada, a Adrià (2-2, m. 62). Encara amb temps per davant, l’electrònic ja no es va moure més i el derbi de Juvenils B va acabar amb repartiment de punts. La propera jornada rebran al Prat, quinzè classificat.

EF SAN PEDRO SAN PABLO - CADET B
Cedeixen els primers dos punts davant del segon classificat (2-2)

El Cadet B de Marc Serra no va poder sumar els tres punts en la visita al difícil camp del San Pedro San Pablo, segon classificat, en un duel en què els blaugranes van avançar-se amb una diana d’Iker Bravo al minut 6. Un gol que el conjunt local va neutralitzar amb un gol de Gerard al minut 30. El treball i la constància del Cadet B va donar els seus fruits amb l’1-2, obra de d’Antonio Martin al minut 37. Els culers, però, no van poder mantenir aquest avantatge i van veure com el San Pedro San Pablo situava el definitiu 2-2 al minut 50. Un resultat que suposa el primer empat del curs del Cadet B, davant el segon classificat, ja que els culers contaven tots els partits per victòries fins al moment. La propera jornada jugaran al camp del Viladecans, darrer classificat.

MANRESA - INFANTIL A
Victòria convincent lluny de casa (0-4)

Gran triomf de l’Infantil A de David Sánchez a la capital del Bages. Els de David Sánchez van superar les dificultats de la primera mitja hora de joc per acabar golejant a domicili, contra un rival que ocupa la part baixa de la classificació. Amb aquesta victòria, l’Infantil A es manté líder del grup 1 de la Divisió d’Honor. La manca de moviment al marcador fins passats els primers 30 minuts no feia presagiar que els blaugranes acabessin aconseguint un triomf fàcil, fins que Hugo Alba va desfer l’empat inicial (0-1, m. 36). A partir d’aquí, els culers van agafar el control del partit i van sentenciar la victòria. L’avantatge es va doblar amb un gol en pròpia dels locals (0-2, m. 39), i Brian Fariñas va sentenciar el partit (0-3, m. 42). Passat un quart d’hora, Aleix Del Castillo posava la cirereta i culminava el resultat final (0-4, m. 57). En la pròxima jornada, els blaugranes rebran el cinquè classificat: el Mercantil.

INFANTIL B - RAPITENCA
Victòria in extremis (4-3)

Continua invicte a la Lliga l’Infantil B d’Albert Puig i suma el seu quart triomf consecutiu. Això sí, no ha estat gens fàcil. Pau Cubarsí ha obert la llauna (1-0, m. 16), però la Rapitenca ha capgirat el marcador amb gols d’Ubai Cardona (1-1, m. 25) i Óscar Micula (1-2, m. 28). Lamine Yamal ha situat la igualtat al marcador (2-2, m. 31) i Iván Ferrer ha tornat a situar als visitants al capdavant del marcador (2-3, m. 39). Ángel Jiménez ha tornat a situar l’empat (3-3, m. 62) i Albert Navarro, a les acaballes del partit (4-3, m. 69) ha atorgat els tres punt en l’últim sospir. D’aquesta manera, els d’Albert Puig són líders amb 16 punts, empatats amb el Prat, i visitaran el camp del Sant Cugat, vuitè classificat, en la pròxima jornada.

Infantil B - UE Rapitenca (4-3)

ALEVÍ A - MANRESA
Golejada rere golejada (14-0)

Els nois de Jordi Pérez segueixen comandant amb mà de ferro la lliga Preferent. Cinc partits, cinc victòries i cinc golejades. El 14-0 davant el Manresa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper va suposar la darrera. L’Aleví A ja s’enfila fins els 51 gols, mentre que en defensa segueixen sent pràcticament inexpugnables: només 3 dianes en contra. Els blaugranes van començar forts, amb tres gols en els primers deu minuts; Samakou Namoko per començar (1-0, m. 3), Madou Murcia va fer el segon (2-0, m. 6), i Antonio Fernández feia el seu primer gol del matx (3-0, m. 9). Fernández va signar un hat-trick en els següents minuts (4-0, m. 18; 5-0, m. 29). Nil Teixidor feia pujar el sisè al marcador (6-0, m. 32) i, acte seguit, Samakou Namoko feia el seu doblet (7-0, m. 33). Deu minuts frenètics van portar cinc nous gols; Jaume Gabriel va fer el vuitè (8-0, m. 40), Albert Vicens el novè (9-0, m. 42), Guillermo Fernández el desè (10-0, m. 44), Jaume Gabriel marcava per sumar un doblet, i Antonio Fernández s’embutxacava un pòquer de gols (12-0, m. 50). Albert Vicens, amb doblet (13-0, m. 56), i Arnau Mares (14-0, m. 58), van acabar d’arrodonir el resultat final. Els blaugranes, líders amb 15 punts, visitaran el camp del Gimàstic Manresa, que ocupa la cinquena posició a la taula de classificació en el següent enfrontament.

GIMNÀSTIC MANRESA - ALEVÍ B
Dotzena de gols a domicili (0-12)

Nova victòria de l’Aleví B a la lliga Preferent, on ho ha guanyat tot. Els d’Èric Campos van golejar al Gimnàstic Manresa per reafirmar-se en el liderat, en aquesta ocasió amb una dotzena de gols. Álex Cantarell va obrir la llauna de seguida (0-1, m. 4), i acte seguit Aymar Llanas va fer el segon (0-2, m. 5). Jan Ferrer va completar una arrancada fantàstica de l’Aleví B (0-3, m. 7). Deu bons minuts van eixamplar encara més la distància en el macrador; Raúl Chirveches va fer el quart (0-4, m. 17), Biel Cabezas aconseguia la maneta (0-5, m. 20), i Pol López va signar un doblet (0-6, m. 23; 0-7, m. 26). Poc després, Àlex Cantarell també va sumar un doblet en el seu compte particular per arribar al novè gol blaugrana (0-8, min 32; 0-9, min 49). Jean Paul va fer pujar el desè al marcador (0-10, m. 50), i David Juan se sumava a la festa dels doblets, amb l’onzè gol culer (0-11, m. 53), i el que feia la dotzena (0-12, m. 55). Líders en solitari amb 18 punts, rebran al Sabadell, últims en la classificació, en la pròxima jornada.

ALEVÍ C - MARTORELL
13 gols i ple de victòries (13-2)

L’Aleví C ha començat la Primera Divisió com una piconadora, una nova golejada i un nou triomf, i ja en van cinc, aquest cap de setmana davant el Martorell. L’inici va distar molt del que seria el partit, ja que els visitants es van avançar només començar (0-1, m. 2). De seguida, però, l’equip d’Alex Urrestarazu hi va posar remei, amb l’empat materialitzat per Nabil Kaaouach (1-1, m. 7). A partir d’aquí, els blaugranes es van deixar anar, amb 10 minuts fantàstic-; Ïu Martínez els va posar per davant (2-1, m. 10), David Obinna va fer el tercer (3-1, m. 11), Jordi Pesquer feia pujar el quart al marcador (4-1, m. 13), i Adrià Bravo signava la maneta (5-1, m. 16). El Martorell hi va posar un parèntesi (5-2, m. 19), però no va tenir continuïtat. Pau Puigvert va firmar el sisè (6-2, m. 23), Bravo feia el doblet (7-2, m. 27), i Nabil Kaaouach en feia dos més i aconseguia el hat trick (8-2, m. 33; 9-2, m. 42). El doblet de David Obinna arribava amb el desè (10-2, m. 44), i Michal Zuk va fer l’onzè (11-2, m. 50). Amb el doblet de Pau Puigvert s’arribava a la dotzena de gols (12-2, m. 51), i Nabil Kaaouach s’enfilava fins al pòquer de dianes per segellar la golejada final (13-2, m. 56). Líders amb 15 punts, els mateixos que el Fundació Atlètic Vilafranca, visitaran el camp del Sant Andreu de la Barca, novens a la classificació, en el pròxim duel.

ESCOLA GAVÀ - ALEVÍ D
Golejada contra un rival directe (2-9)

L’Aleví D de Pau Moral s’ha desplaçat fins al camp de l’Escola Gavà per sumar la cinquena victòria de la Lliga. Abans del partit, tots dos equips sumaven 12 punts amb un ple de victòries. Ismael Ziani ha obert la llauna i va ser l’autor d’un hat-trick (0-1, m. 14; 0-3, m. 21 i 1-8, m. 52). Quim Sánchez, en una acció desafortunada va marcar-se en pròpia porta (0-2, m. 18). Genis Clua també va veure porta (0-4, m. 24) i Morifing Siriki va ajudar a l’equip amb un doblet (0-5, m. 35 i 1-6, m. 39). Els locals van reduir distàncies al marcador, gràcies als gol de Marcos Palomino (1-5, m. 38) i Pablo Fernández (2-9, m. 59); però Sergi Mayans (1-7, m. 47) i Eloi Gómez (1-9, m.  58) van tancar la golejada. Els de Pau Moral són líders amb 15 punts i rebran al Martinenc en la pròxima jornada.

L’HOSPITALET - BENJAMÍ A
Líders indiscutibles (1-8)

Nova golejada del Benjamí A de Juanan Gil, que ja suma 65 gols a favor i només quatre en contra en les sis jornades disputades. Roc Martínez va anotar el primer a les acaballes del primer quart (0-1, m. 11). En el segon quart, els blaugranes van sentenciar el partit amb cinc gols més: Guillem Molina (0-2, m. 13); Roc Martínez, novament, (0-3, m. 15); Ebrima Tunkara, que va anotar un hat-trick (0-4, m. 17; 0-6, min 23 i 0-7, m. 28) i Daniel Gallego (0-5, m. 21). L’Hospitalet va anotar el gol de l’honor, obra de Kilian Es Sannouni (1-7, m. 35) i Daniel Gallego va tancar la golejada amb el seu doblet (1-8, m. 47). Així doncs, els de Juanan Gil continuen líders amb 18 punts i rebran al Manresa, tercer classificat, en la pròxima jornada.

BENJAMÍ B - SABADELL
Cinquena victòria consecutiva (10-0)

Després de l’ensopegada a la primera jornada contra l’Espanyol (4-0), el Benjamí B ja acumula cinc victòries consecutives amb 33 gols a favor i només un en contra. Ja en el primer quart, els de Mario Garcia van encaminar la victòria: Guifré Valdivia (1-0, m. 3); Marc Alpha Capote (2-0, m. 8) i Alex Rubio en pròpia porta (3-0, m. 9). Unai Jiménez (4-0, m. 19) i Jaime Arenas (5-0, m. 23) van ampliar distàncies al marcador. Aniol Comajuncosa va veure porta en el tercer quart (6-0, m. 32) i Guifré Valdivia va completar el seu doblet particular (7-0, m. 34). Ignasi Bassas també va completar el seu doblet (8-0, m. 38 i 9-0, m. 41). Marc Alpha, també amb un doblet, va tancar la golejada (10-0, m. 47). Els blaugranes sumen 15 punts i són tercers a la classificació, El proper partit serà al camp del Vilassar de Dalt, que són últims a la taula.

Benjamí B - CE Sabadell (10-0)

BENJAMÍ C - EUROPA
Continuen intractables (13-1)

Cinquè partit de Lliga i cinquena golejada. El Benjamí C compta el partits per victòries on ja suma 41 gols a favor i cinc en contra. El primer gol del matí el va anotar Miquel Sánchez (0-1, m. 5); en les jugades següents, Lucas Bernal (1-1, m. 6) i Piero Ferrari (2-1, m. 7) van capgirar el marcador. Joan Segura, autor d’un hat trick (3-1, m. 14; 5-1, m. 28 i 12-1, m. 47), juntament amb Chukwubunkem Duru amb uns altres tres gols (4-1, m. 19; 11-1, m. 42 i 13-1, m. 48) van ajudar a construir la golejada. Així com, també, Quim Cárcel, amb un doblet (6-1, m. 35 i 10-1, m. 42). Dragos Bivol (7-1, m. 37); Unax Hernández (8-1, m. 40) i Iker Nsang (9-1, m. 41) van sumar-se a la llista de golejadors per tancar la victòria. Els de David Sánchez continuen líders invictes amb 15 punts i visitaran el camp del Ribes, últim classificat, en la pròxima jornada.

MONTAÑESA - BENJAMÍ D
Victòria ajustada (2-3)

L’equip de Mario Jordano visitava el camp de la Montañesa per enfrontar-se a un rival que ocupava la mateixa zona a la classificació, i que també estava signant un inici irregular de la lliga del grup 2 de la Primera Divisió. El Benjamí D se n’ha sortit amb bona nota, després de superar l’empat. Les coses van començar de forma immillorable pels blaugranes, que fregant el quart d’hora de joc aconseguien el primer gol, obra de Johann Oriol (0-1, m. 13). El mateix jugador, instants després, doblava l’avantatge culer i signava el seu doblet particular (0-2, m. 16). Tot i els bons primers minuts, la Montañesa no es va donar per vençuda i en qüestió de quatre minuts va aconseguir situar les taules de nou en el marcador (1-2, m. 20; 2-2, m. 24). Les forces es van equilibrar durant bona part del matx, però els blaugranes van ser capaços de decantar la balança amb el gol de Divine Ikenna (2-3, m. 45), que suposava el tercer i definitiu, per lligar del tot la victòria del Benjamí D. Els blaugranes són cinquens a la classificació amb 10 punts i rebran el líder de la Lliga, el Martinenc, en el pròxim duel de la Lliga.

PREBENJAMÍ - MARTORELL B
Reacció insuficient (4-6)

Els petitons de Daniel Segovia tenien davant un rival difícil, de la zona noble de la classificació, que malgrat la reacció final, no van poder doblegar. El Prebenjamí acumula la segona derrota de la temporada al grup 2 de la Segona Divisió. El Martorell B es va avançar només començar (0-1, m. 2), però els més petits del club van reaccionar immediatament, amb diana de Gerard Majoral (1-1, m. 3). Deu minuts fulgurants van deixar el partit pràcticament vist per sentència; el Martorell B es posava per davant (1-2, m. 13), va fer de penal el tercer poc després (1-3, m. 16), el quart (1-4, m. 22), i feia pujar el cinquè al marcador (1-5, m. 25). Fode Diallo va retallar distàncies pel Prebenjamí (2-5, m. 26), però els martollerencs feien el sisè tot seguit (2-6, m. 29). Malgrat les adversitats, els de Daniel Segovia ho van intentar fins el final, encara que la reacció no va ser suficient; Fode Diallo signava el seu doblet (3-6, m. 32), i Marc García feia el quart i definitiu gol blaugrana (4-6, m. 36). Amb cinc punts, el Prebenjamí és desè a la classificació i visitaran el camp del cuer en el pròxim partit: el Incresa Atlético Club.