El Montakit Fuenlabrada, l’últim rival de la setmana

El Montakit Fuenlabrada, l’últim rival de la setmana

Els de Pesic reben l’equip madrileny en el que serà el tercer partit en cinc dies (20 h, Movistar)

El Barça rep aquest diumenge, a les 20 h i en directe per Movistar, el Montakit Fuenlabrada en el que serà el tercer partit de la setmana, el segon al Palau Blaugrana. Els blaugranes arriben al partit després de caure a la pista de l’Olimpia de Milà en la que ha estat la primera derrota dels de Pesic a Europa en el que va temporada.

El rival

Ha guanyat dos dels sis partits disputats fins ara a la Lliga Endesa i el seu màxim anotador és Eyenga, amb 17,2 punts per partit. A més, recentment ha incorporat Álex Urtasun (25 punts per partit), i compta amb altres homes importants com Karvel Anderson (13,4 punts), Tomás Bellas (13,3 punts), l’exblaugrana Marc Garcia, Sergi Vidal, Nico Richotti o els pivots Mockevicius i Bobrov, entre d’altres.

El Barça

Afronta el tercer partit de la setmana amb el repte de tornar al camí de la victòria i seguir a la part alta de la Lliga Endesa. Els de Pesic han començat la setena jornada a l’ACB en la tercera posició –per darrere del Madrid i del Saragossa– i el triomf al Palau Blaugrana contra el Fuenlabrada és clau per seguir a la part alta de la taula.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut