Barça - Noia Freixenet: Golejada per Tots Sants al Palau! (5-1)

Excel·lent triomf blaugrana per seguir sumant de tres en tres a l’OK Lliga, amb hat-trick de Pablo Álvarez i gols de Pascual i Alabart

Gran victòria blaugrana davant el Noia Freixenet (5-1) en la nit de Tots Sants. Els culers han golejat al Palau Blaugrana en el matx corresponent a la setena jornada de l’OK Lliga. Els gols de Pablo Álvarez (3), Matias Pascual i Alabart han acabat donant els tres punts al Barça, que permeten als d’Edu Castro seguir a les posicions capdavanteres tot i tenir encara un partit pendent.

Inici trepidant

Només començar, els visitants han tingut opcions d’avançar-se en el marcador, però Sergio Fernández ha aturat a la perfecció el penal a Sergi Llorca. Poc després, Jordi Ferrer tampoc ha pogut anotar de falta directa i, tot seguit, Matias Pascual -que tornava després de veure targeta blava- ha avançat els locals amb un potent xut de pala (1-0, minut 11). Un minut després, blava a Xavi Costa i golàs de Pablo Álvarez de falta directa (2-0, minut 12). Alabart, després d’una bona assistència d’Helder Nunes, ha aconseguit el tercer (3-0, minut 20), però, just abans del descans, Sergi Llorca -jugador cedit pel Barça- ha retallat distàncies amb una bona definició (3-1, minut 23).

La sentència, a la segona

Ja en el segon període, els culers no han afluixat el ritme i al final han acabat caient dos gols més per sentenciar el partit. A falta de cinc minuts per al final, contraatac blaugrana en què Bargalló ha acabat fent una assistència per a Pablo Álvarez, que ha anotat el quart (4-1, minut 45), i ja a l’últim minut, de nou l’argentí ha culminat el seu hat-trick de falta directa (5-1, minut 50) per tancar la golejada. Triomf molt treballat dels culers, que continuen sumant de tres en tres a l’OK Lliga.

Barça, 5
Noia Freixenet, 1

Barça: Sergio Fernández, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Ignacio Alabart i Joao Rodrigues -cinc inicial. Pablo Álvarez, Helder Nunes, Matias Pascual.
Noia Freixenet: Xus Fernández, Esteller, Manrubia , Llorca i Aragonès -cinc inicial. Jordi Ferrer, Xavi Costa, Antoni Salvadó i Roger Monserrat.
Gols: 1-0, Matias Pascual (min 11); 2-0, Pablo Álvarez (min 12); 3-0, Alabart (min 20); 3-1, Sergi Llorca (min 23); 4-1, Pablo Álvarez (min 45) i 5-1, Pablo Álvarez (min 50).
Àrbitres: Iñigo López i Jonathan Sánchez. Faltes 11-10. Blaves per a Matias Pascual i Xavi Costa.