La convocatòria per visitar el Llevant

La convocatòria per visitar el Llevant

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 19 jugadors citats, per afrontar la 12a jornada de Lliga al Ciutat de València (16 hores)

La Lliga segueix el seu curs i el Barça encadena ja cinc victòries consecutives a la competició domèstica, set en totes les competicions. El Barça visita València en la dotzena jornada de Lliga i abans de rebre l’Slavia de Praga el dimarts a la Lliga de Campions. Per a aquest partit, que es disputarà a les 16 hores a l’estadi Ciutat de València, Valverde ha facilitat aquest divendres la llista de 19 convocats. 

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els futbolistes següents: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Junior, C. Pérez i Ansu Fati. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica O. Dembélé, M. Wague i Aleñá, i per lesió Umtiti.

Darrera sessió a Barcelona

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Llevant. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova i on també s'han entrenat Iñaki Peña i C. Pérez, del Barça B, i Ansu Fati, del Juvenil A.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut