Continua l'expansió a l'Índia amb l'anunci de la Barça Academy Pune

Continua l'expansió a l'Índia amb l'anunci de la Barça Academy Pune

El mes de gener del 2020 obrirà les seves portes la quarta branca del projecte al país i se suma a Delhi, Bombai i Bangalore

L’Índia comptarà a partir del pròxim mes de gener del 2020 amb una quarta branca del projecte Barça Academy, que després de les seus de Nova Delhi, Bombai i Bangalore obrirà una nova escola a la ciutat de Pune. L’acadèmia de futbol del FC Barcelona es referma dins del territori indi, que ja compta amb les mateixes Barça Academy que el Japó dins de la regió d’Àsia-Pacífic, i només està superada per la Xina, que en té sis.

La relació del projecte Barça Academy amb el país va arrencar el 2012, quan es van començar a celebrar els primers Barça Academy Camps, l'èxit dels quals en nombre de participants s'ha anat succeint any rere any. Des de l'inici de la relació de la Barça Academy a l'Índia un total de 15.000 nens i nenes han gaudit de les diferents activitats proposades pel projecte, entre Barça Academy Camps, proves de selecció, esdeveniments, tornejos locals i internacionals i per descomptat a les tres Barça Academy. Totes aquestes accions les coordina el partner Conscient Football.

En la present campanya més de 700 joves s’entrenen setmanalment entre els vuit centres de la Barça Academy Delhi, més de 500 ho fan a les set seus de Bombai i prop d’uns 500 ho fan a les seus de Bangalore. Per a aquesta primera campanya a Pune s’espera que hi hagi una participació entre els 250 i els 300 nens i nenes i poder duplicar aquesta xifra entre les quatre seus que hi haurà aquests pròxims anys.

De cara a l’inici de l’activitat a la Barça Academy Pune, prevista per al dia 14 de gener del 2020, es faran proves de selecció durant dos caps de setmana previs, els del 23-24 de novembre i el del 13-14 de desembre. Tots aquells interessats a prendre part en aquestes jornades poden inscriure’s a la pàgina web http://conscientfootball.com/registrations/pune/

Cinquanta-quatre projectes Barça Academy permanents als cinc continents

La Barça Academy és el model d'escola de futbol propi del FC Barcelona dirigit a nens i nenes, i té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d'escola de futbol, exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món.

Les escoles treballen amb un model propi, únic, basat en la metodologia Barça des de les categories inferiors fins al primer equip, amb un estil de joc creatiu i ofensiu i amb una transmissió indispensable de valors: respecte, humilitat, esforç, ambició i treball en equip, amb resultats d'èxit contrastats.

Actualment el FC Barcelona disposa d'un total de 54 projectes Barça Academy a tot el món, més de 180 campus i 50 clínics, amb presència en 56 països dels cinc continents i la participació de més de 45.000 nens entre les diferents activitats promogudes.

Aquests projectes Barça Academy es divideixen en Barça Escola de Barcelona, les Barça Academy Pro a Haikou (la Xina) i Nova York (els Estats Units), la Barça Residency Academy Arizona (els Estats Units) i les 50 Barça Academy que hi ha repartides pels cinc continents.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut