L’ABJ Femení guanya al municipal de Can Fatjó

L’ABJ Femení guanya al municipal de Can Fatjó

Les jugadores de Joan Carles Hidalgo van tancar el segon partit de la temporada amb un resultat de 0-9

Diumenge passat 27 d'octubre les jugadores de  l’ABJ femení van afrontar el segon compromís de la temporada. El partit va tenir lloc a Rubí, on el CE Olímpic Can Fatjó Sènior va rebre a les jugadores de l'Agrupació Barça Jugadors. 

La convocatòria de les jugadores de Joan Carles Hidalgo va comptar amb la presència de María Amo, Vanesa Cabeza, Carol Juliench, Ester Inglés, Loli Lamarca, Cristina Pachecho, Flor de Lluna, Cristina Aguilar, Gemma Giró, Esther Imaz, Araceli J. Benavente, Rosanna Miquel, Àfrica Ocaña, Flor de Lluna, Adelina Pastor i Esther Torrecilla. El dia es va tancar amb un resultat de 0-9 amb gols de Loli Lamarca (4), Rosanna Miquel (2), Arazeli J. Benavente (2) i Carolina Juliench (1). La jornada es va desenvolupar amb total normalitat i esportivitat i tots dos equips van fer gaudir als allí presents de bon futbol.

Primer entrenament de l'ABJ Femení a la Ciutat Esportiva. ABJ

D'altra banda, l'ABJ Femení ha traslladat els entrenaments setmanals a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Aquests entrenaments se celebren tots els divendres de 21.30 a 22.30 hores i estan oberts a totes les exjugadores del FC Barcelona que són membres de l'Agrupació.





Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut