El Barça ofereix estocs a preus molt rebaixats al Rec.0 d’Igualada

El Barça ofereix estocs a preus molt rebaixats al Rec.0 d’Igualada

Del 6 al 9 de novembre té lloc aquesta proposta comercial que reuneix diferents marques de primer nivell

El FC Barcelona participarà del 6 al 9 de novembre al Rec.0 Experimental Stores  amb l’objectiu d’oferir una nova oportunitat per apropar productes blaugrana a un preu considerablement rebaixat, al públic local d’Igualada i a tots els visitants d’aquesta proposta comercial que cada cop té més adeptes.

Rec.0 Experimental Stores és la transformació efímera d’un vell barri industrial, el barri del Rec, a Igualada. Dues vegades a l’any, i només durant quatre dies, les velles fàbriques i adoberies es converteixen en tendes de moda on marques de primer nivell venen els seus estocs i mostraris a preus únics.

Aquesta serà la segona presència del Barça al Rec.0 i oferirà els seus estocs a preus increïbles, amb productes Nike-Barça i marxandatge blaugrana amb descomptes que poden anar del 60% al 80%. Amb presència els quatre dies al barri industrial del Rec, convertirà una de les velles fàbriques de 120m2 en una pop-up store 100% culer. L’espai del FC Barcelona al Rec.0 Experimental Stores estarà ubicat a la Baixada del Calot amb un horari de 10 h a 21 h.

Tota la informació del Rec.0 Experimental Stores a https://www.rec0.com

A més, els visitants del Rec.0 també podran gaudir de l’espai RecStreet Food, un festival gastro amb cinc zones que acolliran 24 foodtrucks i 10 pop-up restaurants. D'altra banda, la cultura i la música també tenen el seu espai amb la programació de diferents propostes al llarg dels quatre dies.

Rec.0 Experimental Stores va néixer el novembre de l’any 2009 de la mà d’un grup de sis persones compromeses amb el barri del Rec d’Igualada, que volien donar-lo a conèixer al màxim de gent i vincular-lo amb la creativitat del món de la moda. Després de diverses edicions, el Rec.0 s’ha convertit en un esdeveniment de moda, patrimoni i cultura de referència a Catalunya que s’organitza dues vegades l’any. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut